Top 5

19 éves fiú után kutat a fél ország

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.08.25.

Rengetegen keresik a 19 éves Tóth Balázst, aki augusztus 20-án tűnt el, így nem véletlen, hogy olvasóinkat is foglalkoztatja a fiatal fiú eltűnésre. Mutatjuk legolvasottabb cikkeinket.

Életük legkeservesebb napjait kell átélnie egy bükkaranyosi családnak. Faluszerte rengetegen eredtek nyomába egy 19 éves fiatal férfinek: Tóth Balázs a születésnapján tűnt el, azóta zokog érte az édesanyja, és aggódva kutat utána a testvére. A fiú augusztus 20-án indult el otthonról és azóta senki sem tudja, hol van.

Tóth Balázst a rendőrség is keresi Fotó: pexels.com

A 14 éves izlandi fiú egy csoportos utazáson vett részt Olaszországban, már éppen hazafelé indultak, amikor közölték vele, hogy ő nem szállhat fel a gépre, mert az megtelt. Az édesanya otthonról aggódott fiáért, a légitársaság azonban szóba sem állt vele, illetve a rá felügyelő tanárral.

Egy mesés nyaralás vált rémálommá az izlandi család számára Fotó: pexels.com

Sok csillagjegyet tett próbára a hosszú hétvége. Ebben az időszakban számukra kiderült, melyik a helyes út és, hogy miként lehetnek boldogok. A sok nehézséget, feszültséget a nyugalom váltotta fel ezeknek a csillagjegyeknek. Neked bejött ez a jóslat?

Több csillagjegynek is pozitív változásokat hozott a hosszú hétvége Fotó: pexels.com

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerdai kormányüléssel kapcsolatban elmondta, az oktatásé volt a főszerep. A kormány a vállalásoknak megfelelően folytatja a pedagógus-béremelési programot. 2025-ben a diplomás átlagbér bruttó 1 millió 25 ezer forint lesz, és ennek a 80 százaléka lesz a pedagógus-átlagbér. A tárcavezető hozzátette: az idei évben 680 ezer forintra emelkedett a pedagógusok átlagbére, így ez további 21 százalékkal növekszik majd január elsejével. Gulyás szerint a jövő szempontjából nincs fontosabb a közoktatásnál.

A szerdai kormányülésen a pedagógusok bérén volt a főszerepFotó: Hegedüs Róbert

A németországi Blausteinban felfoghatatlan tragédia sokkolta a helyieket. A 8 éves Lana éppen az édesanyjával sétált a járdán, amikor egy 85 éves férfi elvesztette az irányítást a városi terepjárója felett, és felhajtott a járdára. Az idős férfi elütötte a kislányt, aki nem élte túl a balesetet.

A kislány életét már nem lehetett megmenteni Fotó: pexels.com

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek