Hajsza

Durva autós üldözés Győrben: kocsival, majd futva menekült a sofőr

B. T.

Létrehozva: 2024.08.09.

A férfi a rendőrök elől menekült a kocsival, több autóval üldözték.

Vad üldözés zajára riadtak fel többen is Győr egyik sűrűn lakott részén, a Lajta út környékén hétfőn (augusztus 5.) hajnalban. A helyiek közül a legtöbben még bőven az igazak álmát aludták hajnali négy óra felé, amikor hangosan bőgő motorok zajára lettek figyelmesek. 

sziréna, rendőr, rendőrség
Az üldözés járdán és úttesten is folyt Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Információink szerint a rendőrök - eddig nem tudni, hogy pontosan miért - hajnali fél négy körüli időben akarták leinteni a Suzukit, aminek a sofőrje azonban nem állt meg, sőt: padlógázzal igyekezett meglépni. 

A zsaruk sem haboztak egy percig sem, úgy tudjuk, hogy azonnal üldözőbe vették a jól láthatóan menekülő férfit. Vélhetően erősítést is hívtak, ugyanis a helyiek elmondása szerint egy idő után már kettő, majd még több rendőrautó masírozott a Suzuki nyomában. 

A sofőrnek viszont esze ágában sem volt megállni, úgy tudjuk, hogy a férfi úton, úttesten, járdán és növényzeten keresztül rongyolt a rendőrök elől. A furcsa üldözésnek azonban olyan hirtelen szakadt vége, ahogyan kezdődött: az egyik kereszteződésben ugyanis egyik pillanatról a másikra, teljesen váratlanul lefékezett és megállt a Suzuki. Többek szerint nem véletlen: a helyiek egy része ugyanis azt állítja, hogy kényszerből parkolt le, ugyanis elakadt a kocsival. A mindenre elszánt sofőr viszont ekkor sem adta fel a menekülést: lezárta a kocsit, kipattant a Suzukiból, majd gyalog próbált tovább iramodni. Lapunk úgy értesült, hogy ez már nem jött össze neki: a rendőrök végül elkapták a futva inaló sofőrt

Kérdéseinkkel megkerestük a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, válaszuk esetén cikkünket frissítjük. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek