Váltás

"Eddig 30 évvel fiatalabb pasikkal bújtam ágyba, de most beleszerettem egy 93 éves férfiba"

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.12.

A nő eddig csak jóval fiatalabb férfiakkal bújt ágyba, de miután találkozott gyerekkori szerelmével, megváltoztatta a korhatárt.

Egy modell, aki eddig a tőle 30 évvel fiatalabb férfiakat választotta ágytársául, miután találkozott a Star Trek ikonnal, átgondolta a preferenciáit.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat
Fotó: Bors

Elaina St James a legkiválóbb pumának tartja magát, aki hajlamos randevúzni és felnőtteknek szóló tartalmakat készíteni fiatalabb srácokkal. Az 57 éves nő saját bevallása szerint többször is kapott dühös üzeneteket, amiért tőle jóval fiatalabb férfiakkal bújik ágyba. De nem zavartatta magát.

Mivel már idősebb korban, 54 évesen kezdte el az online útját, nagyon élvezte a 20-as éveikben járó srácokat, és azt állította, hogy a szex jobb velük. A chicagói barna szépség azonban egy kongresszusra utazott, ahol belebotlott egyik gyerekkori hősébe, a találkozó után pedig újragondolta az életét. 

A Daily Starnak nyilatkozva a modell azt mondta, találkozása után a felső korhatárt a 30-as évek elejéről a 90-es évek elejére módosította.

Elaina elárulta, hogy fiatalabb korában Trekkie volt, és az egyik főszereplőhöz különösen vonzódott. Így amikor közölték vele, hogy az egyik legkorábbi szerelme egy rajongói kongresszuson lesz, mindössze néhány órára az új otthonától, megragadta a lehetőséget, hogy találkozzon vele, és lefoglalt egy fotózási lehetőséget.

Azt mondta: "A Star Treket néztem, és a legtöbb Trekkihez hasonlóan úgy éreztem, hogy William Shatner James T Kirkje a legjobb férfi. Szenvedélyes, merész, magabiztos és természetesen jóképű. A fotózáson rám nézett, elmosolyodott és azt mondta, nagyon jól nézek ki. Több millió rajongóm van, sok bókot kapok, de ettől teljesen megszédültem. Megosztottam a fotót a Twitteren és azt írtam mellé, most már a felső korhatár nálam 93 év. Ennyi idős most William Shatner. Akármikor randiznék vele."

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek