Sérülés

Egy orrfújástól bénult le egy férfi, és nem ez a legfurcsább dolog, ami az életében történt

K.B.

Létrehozva: 2024.08.09.

A mozgássérültté váló férfi előre látta a jövőjét.

Borzasztó baleset ért egy ausztrál férfit másfél évvel ezelőtt. 2023 újév másnapján ugyanis egy édesapa csupán ki akarta fújni az orrát a házuk fürdőszobájában, azonban eközben elájult, majd a földre zuhant. Sajnálatos módon az esése közben olyan súlyosan megsérült a gerince, hogy elveszítette az eszméletét és életveszélyes állapotba került. A sérült édesapát rohamkocsi szállította kórházba, ahol egy hatórás műtét során az életét meg tudták menteni, a lábait azonban már soha többet nem fogja tudni használni.

nátha betegség zsebkendő
Orrfújás közben érte súlyos baleset a férfit /Fotó: Képünk illusztráció: Pexels.com

Az Unilad számolt be a balesetről, a lap számára a sérült férfi élettársa, Kirsty árult el részleteket.

Egy hangos csattanást hallottam elsején a fürdőszobából, besiettem és azt láttam, hogy a párom eszméletlenül fekszik a földön. Megütötte a nyakát, és elmozdultak a csigolyái. Később derült csak ki, hogy orrfújás közben ájult el, ez okozta a balesetet

- nyilatkozta Kirsty. A nő beszámolója szerint 6 órán keresztül feküdt a párja a műtőasztalon, azonban nem engedték be őt a kórházba, mert a Covid-óta tartó szabályozások nem tették ezt lehetővé. Végül a műtét után kapta meg a lesújtó hírt, hogy bár a partnere fel fog épülni,  soha többet nem fog tudni lábra állni.

Előre látta a férfi, hogy baj fog történni

Az igazán ijesztő rész pedig még csak most következik, Kristy bevallása szerint ugyanis egy nappal a végzetes baleset előtt az élettársa érezte, hogy valami rossz következik.

Soha nem fogom elfelejteni, hogy azt mondta nekem újév napján, hogy "valami rossz készülődik, érzem a levegőben". Most visszagondolva kiráz a hideg. 

- zárta sorait a nő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek