Szerencse

Egy szerelmespár három héten belül kétszer is nyert a lottón ezzel az egyszerű trükkel, amit bárki kipróbálhat

N.T.

Létrehozva: 2024.08.25.

Egy szerencsés pár megütötte a lottó főnyereményt ráadásul nem is egyszer, hanem egyenesen kétszer, mindössze három hét leforgása alatt.

Neil és Hayley egy egyszerű, legális trükknek tulajdonítják lottósikerüket, amit szerintük bárki kipróbálhat. A pár éppen most költözött be az új otthonába, és úgy döntöttek, hogy szerencsét próbálnak a People's Postcode Lottery-n. Döntésük kifizetődött, amikor három hónappal a regisztráció után 30 000 fontot (nagyjából 14 millió forintot) nyertek.

lottó
Fotó: Unslpash

Csak három hónapja vettük meg a házat. Az első hónapban 10 fontot nyertem, most pedig 30 000-et

– mondta Neil, aki villanyszerelőként dolgozik.

De nyerőszériájuk itt nem ért véget: három héttel később ismét nyertes volt az irányítószámuk, és egy újabb pénznyeremény ütötte a markukat, bár ezúttal valamivel kisebb összegben.

Neil úgy véli, hogy szerencséjük egy egyszerű okra vezethető vissza. 

Amint beköltöztünk, elkezdtünk játszani.

A lottójáték nemcsak anyagi támogatást nyújtott Neilnek és párjának, Hayley-nek a megélhetési válság közepette, hanem még a közösségüket is közelebb hozta egymáshoz.

Első nyereményük az egész utcában, – a Spring Vale Garden Village-ben – ünneplést váltott ki, amely két irányítószámra oszlik. A csendes lakóövezet hatalmas bulivá alakult, amikor 18 lakos összesen elképesztő 540 000 fontot nyert.

Csodálatos a szomszédainkkal együtt nyerni. Mindannyian beszélgettünk egymással, és ez igazán összehozta az utcát

mondta Emma, a szomszéd. Az utca szerencsés lakói közül sokan azt tervezik, hogy nyereményüket nyaralásra költik.

Ross, egy másik szomszéd, így osztotta meg izgatottságát: „Idén még nem utaztam el sehová. Talán szervezek egy fiús hétvégét Mallorcán. Eddig ők kényeztettek engem, szóval valószínűleg itt az ideje, hogy én kényeztessem őket”.

Cathy, aki háromgyermekes édesanya és mentális egészségügyi támogatóként dolgozik, szintén nagyon várja az utazásait. Dél-Afrikába készül, majd Leszboszra utazik egy barátnője esküvőjére, mielőtt munkatársaival Spanyolországba, Benalmadenába repülne.

Mark, egy másik helyi lakos és egy gyermek édesapja, mást tervez a nyereményével. Elárulta egyedi ötletét: „Szeretem a játékos tetoválásokat... Talán most Sonic-ot csináltatok. A kisfiam imádja azt. Hirtelen ötlettől vezérelve talán még a lottó logóját is rátetethetem. Elmondom a tetoválóművésznek, mit szeretnék, és biztos vagyok benne, hogy remek munkát fog végezni

– írja a Mirror.  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek