Megható

Így segítenek a horrorbalesetben elhunyt magyar focista családján

Létrehozva: 2024.08.27.

O. Sándor halála után nagy bajba került párja és négy gyermeke, Egy magyar és egy olasz csoport igyekszik a családot átsegíteni az iskola - és az óvodakezdés nehézségein.

Mint arról a Bors is beszámolt, tragikus motorbaleset miatt tört ketté egy korábban boldog, hattagú gyöngyöspatai család élete. A szörnyűség augusztus 17-én történt, amikor a négygyermekes családapa, a 35 éves helyi focista, O. Sándor a boltból indult hazafelé motorjával. Hazaút közben, egy kanyarban kicsúszott, majd először oszlopnak, végül egy betonelemnek csapódott. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
A tanévkezdésben is igyekszenek segíteni a családnak, ugyanis két iskolás és két óvodáskorú gyermek maradt Sándor után Fotó: @Pexels

A családapa hiába viselte előírás szerint a bukósisakot: olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy már a mentők gyors kiérkezése sem tudta megmenteni az életét. A történtek után  Gyöngyöspata gyászba borult, ugyanis a keményen dolgozó, mellette elkötelezetten edző és futballozó apukát mindenkit nagyon kedvelte. Családja valósággal beleroppant a történtekbe: fiatal szerelme, Dorina, és a pár 14 és 5 éves kislányai, illetve 12 és 5 éves kisfiai vigasztalhatatlanok Sándor halála óta. 

Az egyedül maradt családanyának a szerelme után maradt űr mellett az anyagi gondokkal is meg kell küzdenie: két gyermek iskolakezdés, míg kettő óvodakezdés előtt áll, miközben a család egy albérletben él.

Tisztelt barátaim, ismerőseim! Már értesültetek róla, hogy élettársamat a tegnapi nap elveszítettem. Négy kiskorú gyermek maradt félárván. Albérletben lakunk, nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Kérlek benneteket, ha módotokban áll, csekély összeggel támogassatok minket... 

- kérte a baleset után, a megtört asszony közösségi oldalán. A helyiek azonban nem hagyták magára: összefogtak, és a család segítségére sietettek: 

Hirtelen, tragikus halállal eltávozott eme földi létből egy édesapa. Maga után 4 gyermeket hagyva. Csupaszív, lelkis anyuka, 4 kedves gyermekkel. Most nagyon kellenének segítő kezek nekik is 

- írta az Angyaltársak Segítő Összefogás oldala. 

Hozzátették, hogy Dorinának az albérletet fizetni lesz a legnehezebb, de jól jön neki a tartós élelmiszer, vegyi áru vagy éppen a tanszerek, a gyerekeknek ugyanis nagy szükségük van táskára, füzetekre és tolltartóra. 

- Gyöngyösről igyekeznék valahogy eljuttatni nekik a felajánlásokat. Nagyon köszönjük előre is a segítséget! - tették hozzá. A gyűjtésbe még egy olasz csapat is beszállt: 

Egy fiatal magyar apuka hirtelen hunyt el. Most a felesége egyedül maradt négy gyerekkel és ennek minden velejárójával... A helyi Angyalok már elkezdtek pénzt gyűjteni, hogy segítsenek nekik, és a magam részéről is szeretném kérni az együttműködést, hogy együtt segítsünk a srácoknak

 - írta az Angeli Invisibili.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek