Rejtély

30 év után, ugyanabban a ruhában került elő az eltűnt férfi: azt állítja, végig otthon volt

Bors

Létrehozva: 2024.08.07.

A férfi családja válaszokat keres. Már hinni sem merték, hogy szerettük egy nap előkerül.

1991-ben tűnt el egy román férfi, Vasile Gorgos. A szarvasmarhákkal kereskedő férfi üzletelni indult, majd nyoma veszett. Három évtized elteltével, ugyanabban a ruhában került elő a 95 éves férfi, de nem tudja, hogy mi történt vele.

A férfi 30 év után, 2021-ben hazatért családjához, de nem emlékszik semmire - írja a unilad.com. Még a zsebében lévő vonatjegy is megvolt, amelyet akkor vett, amikor eltűnt. Amikor a 95 éves férfit arról kérdezték, merre járt, azt felelte "otthon" volt. A visszatérése után egy autót láttak elhajtani nagy sebességgel, de a rendszámot nem jegyezték fel. A szemtanúk szerint zavarodott volt, de egyébként egészségesnek tűnt, az ő korában jellemző neurológiai problémákkal küzdött.

Vasile családja válaszokat keres. A férfi állítólag emlékszik rá, hogy mikor született, illetve, hogy a felesége meghalt, valamint, hogy az apja híres kereskedő volt. Nehézségei voltak azonban fia és lánya felismerésében. A fia azt mondta, hogy eleinte ő sem ismerte fel az apját.

Ki tudja, hol volt, ki tartotta fogva, talán kényszerítették dolgozni… ki tudja, milyen életet élt?

- nyilatkozta a fia. A család azt kéri, hogy bárki, aki információval rendelkezik Vasile eltűnésének körülményeiről, jelentkezzen náluk.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek