Rejtély

Médiumok is segítettek a keresésben: a látók szerint a két éve eltűnt inárcsi édesanya nincs messze az otthonától – videó

IF

Létrehozva: 2024.08.27.

A két éve eltűnt Bozsik Mária ügyét a mai napig rejtély fedi. Bár többször is szervezett keresés indult utána, semmi sem vezetett nyomra. Még médiumok és halottlátók is megpróbáltak segíteni, hogy minél hamarabb megtalálják az édesanyát, de ez is eredménytelen volt.

Ahogy arról lapunk már többször beszámolt, a kétgyermekes inárcsi édesanyának két éve veszett nyoma. Bozsik Mária rejtélyes eltűnése a mai napig foglalkoztatja az embereket, olyannyira, hogy halottlátók is megpróbáltak segíteni a keresésben. 

Máriát két éve keresi a rendőrség  Fotó: police.hu

Mária 2022. augusztus 1-én kora reggel a budapesti munkahelyére indult, de a buszra nem szállt fel. A keresőkutyák az inárcsi erdőig követték a szagát, ott azonban megszűntek a nyomok. Egy elhivatott civil eltűntkereső, Kapás Attila, az interneten követte végig az eseményeket, majd úgy döntött ő maga is szeretne segíteni az egyedül maradt lányoknak. 

Láttam, hogy egy ismert kutyás kutató-mentő szolgálat kutyái és rendőr nyomkövető kutyák az erdő szélén elvesztették a nyomokat. Úgy gondoltam, hátha tudok ebben én is segíteni a családnak, és korábbi erdőjáró tapasztalatommal hátha tudok ehhez valamit eredményesen hozzátenni. 

– mesélte el korábban a Metropolnak az eltűntkereső, aki kitartóan vitte véghez a kutatásokat, több helyszínt is átvizsgált. Attila összesen 6 alkalommal indult az eltűnt nő keresésére. Elmondása szerint többször médiumok és látók is felkeresték, hogy segítsék a férfi kutatását.

– Több alkalommal keresett meg engem médium, médiumok és látónők, akik segítséget ajánlottak fel nekem, hogy hogyan tudjuk és hol tudjuk Bozsik Máriát megkeresni – részletezte, majd hozzátette: a különleges képességű emberek szerint Mária nincs messze az otthonától.

Attila mindent megtett volna azért, hogy megtalálja Máriát, így úgy gondolta, ad egy esélyt a látóknak.

Mindenki erdős, lápos területet mondott, de igazából pontos helyszínt sosem kaptam. Sosem volt célratörő a mondanivalójuk

 – folytatta.

Kutatócsoportot szervezett, éjszakába nyúlóan keresték az édesanyát. A terepen nemcsak kifejezetten Máriát, hanem elhagyott személyes tárgyakat is kerestek, hogy hátha az nyomra vezeti őket, de hiába.

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy tízből tíz médium azt mondta, hogy Mária már nem él. Én viszont reménykedem abban, hogy Mária egyszer csak előkerül. Mindegy, hogy honnan… 

 – zárta gondolatait Attila.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek