Tragédia

"Elvették tőlünk!" - 78 éves sofőr gázolta halálra az esküvője előtt álló gyönyörű motorost

K.B.

Létrehozva: 2024.08.08.

A kocsi vezetőjét kórházba szállították az incidens után.

Megrázó tragédia történt a brit Cotswoldsban. A 28 éves Shelby Smith ugyanis életét vesztette egy baleset során. A jelenlegi információk szerint egy 78 éves sofőr kocsija nekiütközött a Kawasaki ZR motorjával haladó fiatal menyasszonynak. Shelby a helyszínen belehalt a sérüléseibe, az idős vezetőt pedig a gloucestershire-i királyi kórházba szállították. Az áldozat családja vigasztalhatatlan. Shelby mindössze néhány hét múlva házasodott volna össze élete párjával.

mentő, beteg, baleset
Az autó sofőrjét kórházba szállította a mentőszolgálat, Shelby életét már nem tudták megmenteni /Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Shelbyt tragikusan elvették tőlünk! Mindössze 28 éves volt. Lány, nővér, unoka, menyasszony, és barát volt egyszerre. Élénk volt, tele élettel, szeretettel és nevetéssel. Shelby hevesen védte a szeretteit és tele volt álmokkal, tervekkel, és utazási célokkal. Függetlensége és bátorsága közismert volt, és tovább fog élni a hozzá legközelebb állókban. Túl korán vették el tőlünk, és nagyon fog hiányozni, mindennap gondolunk rá, és mindig szeretni fogjuk

 - írta közleményében a család.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az ügyet, és szemtanúkat keresnek, hogy rekonstruálni tudják a történteket.

- számolt be róla a Metro.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek