Észlelés

Erre senki sem számított: egy nyugdíjas iskolagondnok rántotta le a leplet az ufók titkáról

N.T.

Létrehozva: 2024.08.11.

A már nyugdíjas általános iskolai gondnok, úgy érezte nem titkolhatja tovább, amit látott: elérkezett a megfelelő pillanat, hogy elárulja mit látott 50 évvel ezelőtt…

Gordon Mackerracher már öt évtizede tartotta titokban, hogy mit látott az égen a skóciai West Lothianban. Most azt mondja, elege lett, nem hajlandó tovább amiatt aggódni, hogy mit gondolnak róla az emberek, ha elmondja az igazságot.

Ufo,,An,Alien,Saucer,Hovering,Above,The,Field,In,The
Fotó: Marko Aliaksandr

Gordon elmondása szerint ugyanis amikor 1974-ben egy őszi éjszakán hazafelé tartott a világegyetemről alkotott felfogása teljesen megváltozott. Már szülei házánál járt, amikor felpillantott az égre, ahol egy lakókocsi méretű, barna, kúp alakú fémszerkezetet látott meg. Elmondása szerint nagyjából harminc méter magasan lebegett felette, és hangtalanul siklott Bathgate és Dechmont felé – írja Metropol a Mirror cikke alapján.

Nem tudom miért, de balra néztem, és az égen felettem egy barna kúp alakú jármű volt, amely teljes csendben haladt. Láttam, ahogy a holdfény megcsillan rajta. Furcsa volt, mert nem emlékszem, hogy megijedtem volna, amikor néztem, bár lehetséges, hogy akkoriban igen

– mesélte Gordon.

A most 67 éves férfi úgy emlékszik, hogy egy telefonfülkéből követte a szemével az ufót, miközben megpróbálta elérni az edinburghi repülőtér légiforgalmi irányítását. Az irányítótorony személyzete, azonban megdöbbentő dolgot mondott a férfinak.

„Elmondtam nekik, hogy láttam egy kúp alakú tárgyat repülni az égen, amely teljesen néma volt. Leellenőrizte a fickó, de az elmúlt egy órában semmi sem szállt fel vagy érkezett Edinburghba. Azt mondta, hogy a radarjuk sem fogott semmit ez idő alatt. Először azt hittem, hogy talán körözött, hogy leszálljon az edinburghi repülőtéren, de nyilvánvalóan nem. Csak annyit mondtam az irányítónak, hogy nem számít, és hazafelé vettem az irányt”

– tette hozzá a férfi.

Az egykori iskolai gondnok azt állítja, hogy eddig elfojtotta az élményét, mivel nem akarta, hogy bolondnak nézzék...  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek