Jóslás

Európa főboszorkánya elárulta: ennek a 3 csillagjegynek a szülötteire vár most pénzeső

Létrehozva: 2024.08.18.

Módosítva: 2024.08.18.

Augusztus a csillaghullás hónapja. A csodálatos égi jelenségnek nagy ezoterikus jelentősége is van. A csillagok képviselik a kapcsolatot a földi lét, és az égiek között, ami csillaghullás idején még szorosabb kötelékké válik. Szegedi Erika szerint augusztusban szinte mindenki számára tartogatnak valami jót a csillagok.

Szegedi Erika, Magyarország és Európa főboszorkánya azt tanácsolja, hogy merd megfogalmazni és kimondani álmaidat, és vágyaidat, mert azt az Univerzum teljesíti. Az augusztusi csillaghullás nem csak a szerelemre van nagy hatással, hanem a karrierre, az anyagi fellendülésre, és az egészségre is. A következő időszakban az Ikrek, a Rákok, és az Oroszlánok számíthatnak elsősorban anyagi sikerekre. De senkinek sem szabad csüggednie, hiszen szinte mindenki számára tartogatnak valami jót a csillagok.

Szinte csak pozitív dolgokat tartogat az ősz a főboszorkány szerint Fotó: Bors

Szerencsések lesznek a magyarok az egészség tekintetében

Szinte csak pozitív dolgokat tartogat az ősz a főboszorkány szerint.

A nyári nagy hőingadozások ellenére az egészség szempontjából mi magyarok a következő időszakban kimondottan szerencsés leszünk, hiszen a nagy betegségek elkerülik hazánkat, és inkább Nyugat-Európa lesz a célpontjuk. A járványok és a különböző kórságok, az ott élő embereket fogják leginkább sújtani 

-mondja sejtelmesen a főboszorkány, aki úgy látja, hogy a legnagyobb megpróbáltatások az egészség tekintetében az angolokra vár.

Vége az anyagi nehézségeknek

Nagy változásokat tartogat a nyár vége. Sok emberre vissza nem térő lehetőségek sora vár, amivel megváltoztathatja az életét. Fontos, hogy nagyobb figyelmet kell a pénzügyekre fordítani, mert csak úgy lehetsz sikeres.

A kártyalapok szerint egy pozitív időszak veszi kezdetét, ami jó lehetőségeket fog tartogatni a pénzügyek tekintetében. Fontos, hogy meg kell ragadni az alkalmat, és nem szabad tétovázni, mert különben nem sikerül a nagy áttörés. 

- néz fel a lapokból a jósnő, aki hozzáteszi, hogy az őszi időszakot a pozitív energiák fogják irányítani.

És végül néhány jótanács:
 

Talán ezt még te sem tudtad!

1. A pénztárca a legfőbb energetikai kapocs köztünk és az anyagi helyzetünk között. Amennyiben rendet teszünk benne, az anyagi helyzetünk is pozitív irányba változik.

2. A számlákat, blokkokat, és mindent ami a kiadásokra emlékeztet ki kell dobni a pénztárcából.

3. Soha ne keveredjenek a személyazonosító okmányok a pénzzel, illetve a bank-, és hitelkártyákkal.

4. Még akkor is, ha bankkártyával szoktál fizetni, tarts készpénzt a tárcádban, mert a gazdagságot jelképezi, és szerencsésen alakítja a pénzügyeidet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek