Királyi család

Ez a valódi oka, hogy Harry herceg és Meghan Markle sorra veszítik el híres barátaikat

L.A.

Létrehozva: 2024.08.12.

Egykor jó viszonyt ápoltak, mára már nem igazán beszélnek.

A hírek szerint Harry herceg és Meghan Markle elveszítette kapcsolatát sok hollywoodi híresség barátjával. Most az is kiderült, mi ennek a valódi oka.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, évoquent leur nouvelle initiative visant à soutenir les familles victimes de harcèlement en ligne dans l'émission "Sunday Morning"
Fotó: Northfoto

A pár egykor közeli barátságban volt George Clooney-val és Victoria Beckhammel, de úgy tűnik, hogy az elmúlt években a barátságuk megromlott. Ronn Torossian PR-szakértő úgy véli, hogy ezeknek a megromlott kapcsolatoknak az oka egyértelmű.

Egyértelmű, hogy Meghan számos nagy horderejű barátsága kihűlt az elmúlt néhány évben

- mondta a Mirrornak.

Meghan közeli barátai, köztük Oprah Winfrey és Tyler Perry, nem posztoltak nyilvánosan Meghan új termékéről, így sokan azt feltételezték, hogy összevesztek egymással. Torossian erről így nyilatkozott:

A nyilvános támogatás hiánya vagy az ajándékozás hiánya e kapcsolatok kihűlésére és hollywoodi barátai körének szűkülésére utal. Harryt és Meghant folyamatosan figyelik, minden lépésüket, emellett a nyilvános vitáik sem éppen szimpatikusak. Emiatt néhány híresség inkább nem is akarja velük tartani a kapcsolatot, hogy ezekből kimaradjanak. Ezen túlmenően egyesek el akarják kerülni, hogy Meghanék miatt a brit királyi család nehezteljen rájuk Meghanék támogatása miatt.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek