Elmúlás

Kitálalt az ápolónő, ezt történik a testtel a halál után: "A dolgok mocskossá válhatnak"

B. V.

Létrehozva: 2024.08.13.

Nem titkolt semmit, minden "mocskos" részletet elárult.

Egy hospice-házban dolgozó ápolónő furcsa és kissé gusztustalan dolgot árult el azzal kapcsolatban, mi történik néhány ember testével közvetlenül a haláluk után. Julie YouTube-csatornája arról szól, hogy közelebb hozza az emberekhez a halál máig tabuként kezelt témáját. Ennek érdekében olyan részletekről is beszámol a haldoklás folyamatával kapcsolatban, amiről mások nem. Egyik videójában például azt árulta el, hogy utolsó lélegzetvételünket követően a testünk ott engedi ki a bennünk felgyülemlett vizet, folyadékokat, ahol csak képes rá. 

Mint mondja, halálunkat követően a test teljesen relaxált állapotba kerül. Minden izom ellazul. Épp ezért az elhunyt személy könnyen összevizelheti magát, folyhat az orra, a szeme, de még a füléből is jöhet ki folyadék

Tested minden vízmegtartó része ellazul. Épp ezért a halált követően a dolgok mocskossá válhatnak

– közölte Julie.

Az ápolónő azonban kiemelte, ez nem minden helyzetben vagy így. Ugyanakkor fontosnak tartja, hogy beszéljen róla, így ha valaki ilyet lát, már nem fog meglepődni, és tisztában lesz vele, hogy ez teljesen természetes jelenség. Hasonló indokkal fedte fel azt is, hogy nem minden holttest hűl ki azonnal. Van, akiknek a teste sokáig megtarja még a hőt. Viszont idővel minden esetben sötétedik a bőrtónus, ahogy leáll teljesen a vérkeringés – írja a UNILAD.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek