Megcsalás

"Felfedtem menyasszonyom 10 éve őrzött titkát – most a szakításon gondolkodom"

Bors

Létrehozva: 2024.08.02.

A férfi már nem ugyanúgy tekint a kedvesére, mint korábban. Sokan azonban úgy látják, hogy elhamarkodott döntést hoz.

Egy férfi nemrégiben jegyezte el párját, de megtudott valamit, ami miatt nem biztos benne, hogy meg tud még bízni a párjában. A férfi menyasszonya életének egy eddig egészen ismeretlen részét fedezte fel!

eljegyzés, lánykérés
A férfi nem tudja, mit tegyen. (Fotó: Unsplash.com)

Mint azt a férfi az interneten bevallotta, a felfedezett információk miatt újragondolta a házasságkötési tervét, mert most már "más megvilágításban tekint párjára” - írja a Mirror. Négy éve van kapcsolatban menyasszonyával, és a múlt hónapban eljegyezték egymást. De az incidens, amit a lány eltitkolt, 10 évvel ezelőtt történt – és a nővére is érintett benne.

A férfi úgy vette észre, hogy a húga "mindig is egy kicsit ideges volt" a párja körül, de amikor erről kérdezte, csak annyit mondott, hogy mivel "régi gimnáziumi barátok" voltak, ezért furcsa neki az, hogy a testvére vele jött össze. Ám néhány héttel az eljegyzésük után a férfi húga úgy döntött, hogy végre tisztázza a helyzetet. A nő emlékeztette testvérét, hogy 10 évvel korábban volt egy párkapcsolata, ami megcsalás miatt ért véget, de erről a férfi is tudott. Azt a csavart azonban nem ismerte, hogy a rejtélyes nő, aki annak idején tönkretette húga párkapcsolatát, a jelenlegi menyasszonya. Ráadásul mint kiderült, a menyasszony akkoriban pontosan tudta, hogy a kiszemeltje foglalt.

 

Megdöbbentem, mert emlékszem, hogy néhány hónapig vigasztaltam a húgomat, miután a barátja megcsalta

 

– nyilatkozta a férfi, aki ezután kérdőre vonta a párját, aki mindent beismert és zokogásban tört ki a "szörnyű hiba" miatt. Ám annak ellenére, hogy mára megváltozott, a férfinak még mindig kétségei vannak a közelgő esküvőjükkel kapcsolatban.

 

Az internetezők azt tanácsolták a férfinek, hogy ne szakítson elhamarkodottan az érzelmek hevében, hiszen 10 év hosszú idő, amely alatt tényleg megváltozhatott a nő, főleg, hogy az ominózus eset idején még csak  tinédzser volt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek