Vérfagyasztó

Döbbenetes, miért fordul bírósághoz a magyar nő halála miatt sitten ülő három ember

Létrehozva: 2024.08.28.

T. Henriettát agyonverték, majd egy bőröndbe tették. Halálával három embert gyanúsítanak, akik börtönben vannak. Most mindannyian döbbenetes kéréssel fordultak a bírósághoz.

Mint arról a Bors is beszámolt, még a sokat látott zsaruk is hátrahőköltek attól a kegyetlenségtől, ahogyan Nagyváradon végeztek egy magyar nővel, T. Henriettával. Ismeretes, a rendőröket hetekkel ezelőtt azért riasztották az egyik helyi panelsorhoz, mert júniusban egy gyanús utánfutó jelent meg a parkolóban, amelyből orrfacsaró bűz áradt. Kiderült, hogy nem véletlenül: a platóra dobva ugyanis megtalálták Henriett bőröndbe gyömöszölt holttestét

A Heni halálával és Renáta megkínzásával kapcsolatban letartóztatott három ember szabadulási kérelmét visszautasította a bíróság Fotó: Pexels (illusztráció)

A nővel olyan brutálisan végeztek, amilyen lelketlenül holttestétől is megszabadultak: agyonverték, majd a véres testet a bőröndbe erőltették, a platóra dobták, ahol homokkal szórták le és még egy ponyvával is lefedték.

 A zsaruk akkor elárasztották a környéket, az egyik panelben pedig megtalálták Heni összevert nővérét, Renátát is. Bár a nő még élt, döbbenetes állapotban volt: őt is kegyetlenül összeverték, amibe kis híján bele is halt.

 Kiderült, hogy a két nőt valóságos rabként tartották a panelban: a testvérek ugyanis egy prostituáltakat futtató szervezetben dolgoztak, azonban mikor főnökeik szerint nem kerestek eleget, bezárták és éheztették őket, a két nőnek kukáznia kellett az életben maradásért. 

Bár egyelőre nem tudni pontosan, hogy ki kínozta meg a nővéreket és ki végzett Henriettával, de a rendőrség letartóztatott három embert: a 30 éves Alin O., annak 24 éves barátnője, G. Roxána és az ő barátja, a 28 éves D. Erika azóta is rácsok mögött vannak. 

Most a trió döbbenetes kéréssel fordult a bírósághoz: azt kérték, hogy engedjék őket szabadon.

 A kérésről a bíróság döntött. 

Megállapítjuk, hogy a D. Erika, Alin O. és Roxana G. vádlottakkal szemben hozott előzetes letartóztatási intézkedés jogszerű és megalapozott, és fenntartjuk az előzetes letartóztatási intézkedést. Elutasítjuk a vádlottak azon kérelmét, hogy a megelőző letartóztatás intézkedés helyébe házi őrizet lépjen 

- idézte a nagyváradi bíróságot a Bihon

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek