Gyász

Tragédiába torkollott az önfeledt játék: meghalt egy 5 éves kisfiú

KL

Létrehozva: 2024.08.05.

A balesetben egy másik gyerek súlyosan megsérült.

Minden szülő rémálma vált valóra az Egyesült Államokban, Maryland állam Waldorf nevű városában. A településen egy baseball mérkőzést rendeztek, ahová kitelepültek különböző szabadtéri gyerekjátékok is.

mentő, mentőautó, sziréna
A helyszínre riasztani kellett a mentőket Fotó: UNSPLASH

Egy 5 éves kisfiú és egy másik gyerek is kipróbálta az ugrálóvárat, ám abba belekapott az erős szél, ami több méterre emelte azt. A gyerekek kizuhantak a játékból, mielőtt az ugrálóvár visszaesett a földre. A tragédia a késő esti órákban következett be.

A 911-es segélykérő számra nem sokkal este negyed 10 után futott be a hívás. A helyszínen a sportmérkőzésre kirendelt mentőszolgálat munkatársai, a csapatok edzői és számos néző is próbált segítséget nyújtani a kialakult helyzetben. A helyszínre kiérkező mentőegységek a súlyosan sérült gyerekeket kórházba szállították, ám a La Platából érkezett kisfiú éjjel a kórházban az orvosi ellátás ellenére meghalt. Az áldozat személyazonosságáról nem közöltek további információkat.

A másik kisgyerekkel kapcsolatban annyit közöltek az állami hatóságok, hogy sérülései súlyosak, de nem életveszélyesek. Őt továbbra is kórházban ápolják. A tragédia után a szombatra tervezett mérkőzést elhalasztották - számol be róla az ABC News.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek