Szívszorító

„Gyere haza, Niki!” - szerelme bújtathatja az Óbudáról eltűnt 14 éves lányt

M. N.

Létrehozva: 2024.08.16.

Niki az eltűnése napján összepakolta a holmiját és míg édesanyja a kistestvérével foglalkozott, elszökött otthonról. A lányt először az egyik barátnőjénél találták meg, de ezúttal a rendőrség is bottal üti a nyomát.

Közel két hete veszett nyoma annak az óbudai 14 éves lánynak, akinek a fotóját Budapest-szerte kiragasztották a szülei. Kiss Nikolett Piroska még augusztus 5-én indult el otthonról, azóta nem ad magáról életjelet. A történtekről lapunknak az lány édesanyja, Szalisznyó Piroska számolt be.

Plakátokkal keresik a fiatal lányt Fotó: olvasói 

Másodjára tűnt el otthonról. Még negyedikén összepakolta a holmiját, tehát nem öngyilkosságról van szó, hanem tudatos távozásról

 – kezdte lapunknak az édesanya, aki elmondta azt is, hogy ekkor a barátnőjénél találták meg Békásmegyeren. 

- Megkérdeztük, hogy hazajön-e, azt mondta, igen, de közöltük vele, hogy ha rosszat tesz, annak következményei lesznek, amit szintén viselnie kell a tettei miatt. 

Hazavittük, elintéztünk mindent, majd végre aznap először sikerült ennem és lefeküdtem három órára.

 Amikor felkeltem, Niki kistestvérét kivittem a levegőre, ám ez idő alatt a lány megint elszökött otthonról…

A lány ellen élő körözés van érvényben Fotó: police.hu

A körözést ITT tudod megnézni! 

A szülők kocsiba pattantak és próbálták megtalálni a lányt, de ekkor már hiába keresték…

Hiába eredtünk utána, már sehol sem volt. Ezután elmentünk Nagytéténybe, ahol a nagyjából vele egykorú barátja lakik. Ott sem jártunk sikerrel. Ezután mentünk be a rendőrségre és bejelentettük, hogy eltűnt a lányunk. Elkezdtük szétplakátolni a várost a képével. Az egyik alkalommal azt az információt kaptuk, hogy az Etele Plazánál az aluljáróban látták a fiúval.

 

Ekkor már rövid fekete haja volt Nikinek. Beszéltünk a fiú anyukájával, de ő sem tudott semmit. Mondta, hogy a fiú az apjánál van, majd közölte, a lányom nincs velük.

… Szerintem ez nem igaz, csak a fiúval lehet, ugyanis letiltott mindenhonnan és a telefont sem veszi fel - osztotta meg a Borssal az aggódó anyuka, aki a lapunkon keresztül üzent a lányának, akit már telefonon sem tud elérni.

Niki! Nagyon szeretlek. Szeretném, ha végre haza jönnél! Ebből nagyon nagy baj lesz… Nagyon várunk haza! Nincs olyan probléma, amit nem tudunk megoldani. A kommunikáció és az őszinte beszélgetés nagyon sokat tudna segíteni a helyzeteden…

 - zárta. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek