Féltékenység

Gyilkosság Galgagyörkön: így bukott le a feleségét szíven szúró László

Létrehozva: 2024.08.29.

László a tette után egy bevásárlóközpontba menekült.

Ismeretes, szombaton, augusztus 24-én elözönlötték a rendőrök a nyugodt, békés Galgagyörköt, miután egy különösen vérfagyasztó telefont kaptak. Egy fiatal nő ugyanis kétségbeesetten kereste fel a rendőrséget, mondván: hazaérve sem édesapját, K. Lászlót, sem édesanyját, Krisztinát nem találja, telefonon sem éri el őket, ellenben a lakás szinte úszik a vérben.

László egy pesti bevásárlóközpontba ment a gyilkosság után Fotó: Police

A rendőrök hamarosan kiderítették, hogy a házban brutális támadás történt: a jelek szerint László, miután összeveszett a feleségével, kést rántott, és nekiesett Krisztinának, akit legalább négyszer mellkason szúrt. Ezután felnyalábolta a haldokló asszonyt, akivel a hatvani kórházba sietett. A kezelést és az életmentő műtét eredményét azonban már nem várta meg: miután letette a vérbefagyott asszonyt, meglépett. Így azt sem tudta meg, hogy feleségét már nem lehetett megmenteni: úgy tudjuk, hogy a szúrások a szívét és a tüdejét érték, amitől olyan súlyosan sérült, hogy azonnali ellátás ellenére is elhunyt. 

A helyieket sokkolták a történtek, azonban nem voltak teljesen meglepve a férfi agresszióján. Többen ugyanis úgy tudták, hogy a 66 éves László betegesen féltékeny volt a 48 éves asszonyra, akivel többször is vitázott emiatt, ahogyan akkor is nekiesett a nőnek, ha az nem időben ment haza. 

A Bors úgy tudja, hogy Krisztina ezt hosszú hónapokon keresztül tűrte, de nemrégiben betelt nála a pohár, és elhagyta erőszakos és agresszív férjét. Az asszony azonban visszajárt a házba, hogy takarítson és rendet tartson - így történt ez azon a tragikus szombaton is, amikor sajnos Lászlót is otthon találta.  

Krisztina egyik ismerőse szerint a családanya valósággal rettegett Lászlótól.

László nagyon sokszor zaklatta és fenyegette, többször életveszélyesen is. Nyilván azt senki nem gondolta, hogy ez lesz a vége, de Kriszti félt tőle. Ha jól tudom, jelentette is a fenyegetéseket

– monda az asszony egyik ismerőse. Időközben Lászlót a XIV. kerületben elfogták és őrizetbe vették. A Budapest Környéki Törvényszék elárulta, hogy eszében sem volt feladni magát, ugyanis még gyermekei hívására sem válaszolt. Végül döbbenetes módon bukott le.

A gyanúsított a sértett kórházba szállítását követően Budapestre távozott. Először egy bevásárlóközpontba, majd sógornőjéhez ment, aki értesítette a rendőrséget

közölte a Törvényszék, aki hozzátette azt is, hogy a férfit letartóztatták. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek