Mentőmotoros

Hatalmas baj érte a motoros mentőt: egy ország fogott össze érte

Bors

Létrehozva: 2024.08.27.

Hihetetlen, hogy mennyien siettek egyből a segítségére a sok pénzt elvesztő motorosnak.

Elképesztően sokan osztották meg a posztot, mely alatt hasonlóan sokan ajánlották fel, hogy segítenek azon a mentőmotoroson, aki a Balaton közelében veszített el egy nem éppen csekély összeget.

Ilyen és ehhez nagyon hasonló motorokkal mentenek életeket a Magyar Mentőmotor Alapítvány tagjai Fotó: Magyar Mentőmotor Alapítvány

Augusztus 26-án hétfőn reggel egy meglehetősen szokatlan posztot tett ki a Magyar Mentőmotor Alapítvány és az Önkéntes Mentőmotorosok Facebook-oldalára, melyben kérik az emberek segítségét.

Keressük a becsületes megtalálót - hátha mentőmotorosunknak óriási szerencséje lesz

- kezdődik a poszt szövege, melyben arra hívják fel a figyelmet, hogy augusztus 25-én vasárnap este egyik társuk motorral közlekedett Veszprém és Balatonakarattya között, a 71-es és a 710-es utak mellett, amikor szolgálat után hazafele menet rengeteg készpénzt veszített el.

Elhagyta az összes készpénzt a motoros nadrágja zsebéből. Sajnos nagyobb összegről van szó

- tették hozzá abban a posztban, mely alá többen nagylelkű felajánlást tettek:

- Várjuk a számlaszámot - írta Tamás.

Segítünk, ha nem lesz meg a pénz

- reagálta Zoltán.

- Ha nem lesz meg a pénz, én nagyon szívesen utalok neki egy keveset - szólt hozzá Viktória.

- Csatlakozom azokhoz, akik egy kis pénzzel hozzájárulnának a kárenyhítéshez - tette hozzá Ákos.

- Ha nem lesz meg, én is szívesen utalok - csatlakozott a nagylelkű társasághoz Szilvia.

A Magyar Mentőmotor Alapítvány és az Önkéntes Mentőmotorosok oldala emellett azt is kiírta, hogy amennyiben szerda reggelig nem kerül elő a hiányzó összeg, megadják bajtársuk számlaszámát és a pontos összeget is. Az említett bajtárs ugyanis egy forinttal sem hajlandó többet elfogadni, mint amennyit elveszített.

Egyébként nagyon köszönjük ezt a rengeteg megosztást, megható látni, milyen összefogásra vagyunk néha képesek

- tették hozzá a poszt alatt, melyben egy rejtélyes, Ildikó nevű asszonyt is többen emlegettek, aki a fent említett környéken talált pénzt, amit az egyik Balaton közelében lévő büfében leadott.

Most arra várnak, hogy felvegye egymással a kapcsolatot Ildikó és a mentőmotoros, hogy kiderüljön, az a pénz megegyezik-e a motoros által elveszített összeggel. Csak ezután, a legvégső esetben tennék közzé a korábban említett számlaszámot és a pontos összeget.

Addig is, aki bármilyen információ birtokában van a fent leírt esettel kapcsolatban, keresd a Magyar Mentőmotor Alapítványt, melyet ITT ÉRHETSZ EL, cikkünk megjelenéséig ugyanis nem oldódott meg az ügy.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek