Csillagjegyek

Hatalmas szerelmet ígér Magyarország főboszorkánya: őket találja el Ámor nyila a nyár végéig

Bors

Létrehozva: 2024.08.10.

Nem csak a nyár tombol, de a szerelem is. A felfokozott érzelmek tovább fognak lángolni. A szerencsések pedig megmerítkezhetnek az igaz szerelemben – állítja Szegedi Erika Európa - és Magyarország főboszorkánya. De kik is ők? Lehet, hogy Te is köztük vagy?

Sokakat eltalálhat Ámor nyila a főboszorkány szerint. A következő néhány hét különösen kedvezni fog a szerelemnek. Az Oroszlánok pedig készüljenek fel arra, hogy meg fogják találni az igaz párjukat, vagy a régi kapcsolatuk ismét új lendületet kap.

Nincs kétség, az idei nyár sokaknak hozhatja el a boldogságot - állítja Szegedi Erika Fotó: Bors

A nyár során az övéké lesz a legsikeresebb csillagjegy. De nem csak a szerelemben és boldogságban, hanem a munkában is babérokat fognak aratni. Nézzük, mit jósol Szegedi Erika a következő hetekre a többi csillagjegynek? 

Kedvezőek az univerzum energiái

Érdemes most nagyobb figyelmet szentelni az érzelmeknek, mert a csillagok állása szerint kedvező fordulatok várhatók - mondja sejtelmesen a főboszorkány, aki szerint még azt is el fogja találni Ámor nyila, aki eddig menekült előle.

Az univerzum energiái most kedvezően hatnak az emberekre. Nagyon fontos szempont, hogy olyan párt válasszunk, akivel kiegészítjük egymást, mert csak úgy lehet hosszú távú a boldogságunk. A főboszorkány azt tanácsolja: ha az új partnereddel szemben már az elején kétségeid vannak, akkor ne menj bele komolyabb kapcsolatba, mert később sok bosszúságban lesz részed.

fesztivál szerelem
A nyár vége sokaknak hozza el a szerelmet Fotó: Pixabay

Oroszlán

Boldogság, siker, szerencse. Ez a három szó tökéletesen tükrözi számukra a nyár hátralévő részét.

Szűz

Pozitív fordulatok előtt állnak. Legyen szó rég kapcsolatról vagy párkeresésről, küszöbön áll életükben a boldogság.

Mérleg

Munkacentrikus, aki a nyáron sem tudja elengedni magát. Ha nem változtat ezen, akkor a csillagok kedvező állása sem hozza meg számára a várva várt boldogságot.

Skorpió

Sohasem tudja kimutatni az érzelmeit, ezért különösen nehéz számára a párkapcsolat kialakítása. Érdemes kicsit megnyílnia, mert akkor végre boldog lehet.

Nyilas

Mindig vakmerő és ez okozza a vesztét most is. Meg kellene végre tanulnia: ha kicsit visszafogottabb lenne, könnyebben célba érhetne.

Bak

Bármennyire is vágyik a boldogságra, számára továbbra is a munka hozza meg a sikert. De ne csüggedjen, mert a jövő év neki fog kedvezni.

Vízöntő

Ne kockáztasson, mert most könnyen elbukhat. Játsszon biztonsági játékot, és becsülje meg jobban azokat az embereket, akik mellette vannak.

Halak

Ne számítson semmi jóra. Ha tovább hazárdírozik, könnyen elveszítheti azt az embert, aki igazán fontos a számára.

Kos

Eddig a munkájukba temetkeztek, de most a szerelemben is sikereket érhetnek el. Érdemes nyitott szemmel járniuk, mert végre bekopogtathat a boldogság az életükbe.

Bika

Új lendületet kap az életük, mert új szerelem van a láthatáron. De ha párkapcsolatban él, fontolja meg nagyon, hogy érdemes-e változtatnia.

Ikrek

Elérkezett számukra az idő: most talán véget érhet negatív szériájuk. Elsőre nagyon furcsa lesz, hogy nem ütköznek falakba, hanem hirtelen gördülékennyé válik az életük. A magányosak most végre párra találhatnak.

Rák

Számukra a család jelenti az igazi boldogságot. Fordítsanak nagyobb figyelmet a jövőben szeretteikre, mert csak így lehetnek igazán boldogok.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek