Sokkoló

Ledöbbentek az emberek: hátborzongató elmélettel állt elő a halálról egy nő

KL

Létrehozva: 2024.08.03.

Az emberek szerint ez egy újabb összeesküvés-elmélet.

Akartál már örökké élni? Nos, egy tudományos elmélet szerint mindannyian halhatatlanok vagyunk - bár az ok, hogy miért, enyhén szólva igen zavaros.

halál, haldokló, haldoklás, kórház, halálos ágy, Shutterstock 728924656
Döbbenetes elmélettel állt elő egy nő a halállal kapcsolatban / Fotó: sfam_photo / Shutterstock (Illusztráció)

Egyes tudósok úgy vélik, hogy 2030-ra képesek leszünk a "hosszú életre", és az örökkévalóságot választani. A kvantumhalhatatlanság elmélete szerint azonban mindenki halhatatlan, aki valaha élt, bár ez a dolog lehet, hogy egy kicsit érthetetlen.

Az elmélet alapvetően azt jelenti, hogy az emberek soha nem halnak meg, de ahogy várható volt, ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. A kvantumhalhatatlanság szerint az ember tudata valójában soha nem hal meg, de ez azt jelenti, hogy számtalan többszörös apokalipszist és kihalási eseményt élhettünk át.

Az elméletet már sokan kifejtették, de most a joli.artist nevű közösségi médiafelhasználó beszélt róla, mivel szerinte a kvantumhalhatatlanság gondolata, valamint Hugh Everett amerikai fizikus a "sok világ" elméletét taglalta.

Ő azt állította, hogy számtalan más világ és valóság létezik, és amikor meghalunk, egyszerűen átkerülünk egy másikba ezek közül.

Everett szilárdan hitte, hogy a sok-világ-elmélete garantálja számára a halhatatlanságot: tudata, érvelt, minden elágazásnál arra kényszerül, hogy azt az utat kövesse, amelyik nem vezet a halálba

- magyarázta Eugene Shikhovtsev életrajzíró.

TikTok-videójában Joli azt sugallta, hogy van rá esély, hogy "valójában sosem halunk meg", és már számtalanszor átélhette a világvégét.

A nő elmélete összezavarta a hozzászólókat. Sokan összeesküvés-elméletként titulálták a hölgy hipotézisét - írja a Ladbible.

Íme a nő videója:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek