Döbbenetes

Hihetetlen felvétel: sokkot kapott apa és lánya, UFO jelent meg a kertjükben

K. C.

Létrehozva: 2024.08.23.

Többen is szemtanúja voltak a megmagyarázhatatlan eseménynek.

Többen is azt állítják egy Palmdale városában, hogy UFO-k jelentek meg, amik aztán cikk-cakk alakban száguldoztak az éjszakai égbolton.

Anett UFO-t fotózott le? /
Fotó: Pexels.com

Palmdale lakosai azt állítják, hogy rejtélyes fényes fények jelentek meg hirtelen, majd rángatózó mozgással pásztázták a környéket. Volt, aki szerint az ajtajának csengőjébe épített kamerája is rögzítette a nem mindennapi eseményt. Míg egyesek fényes fényekről, mások légpárnás repülőgéphez hasonló légijárműről, és szokatlan repülési mintázatról számoltak be.

„Én és a lányom a hátsó kertben lógtunk, amikor mindketten azt hittük, hogy egy hullócsillagot láttunk. De aztán nagyon hirtelen megállt, és cikcakkban észak felé fordult. Megnéztük, hogy látta-e más is, vagy csak mindketten megőrültünk” - írta az egyik személy.

Az észlelést azonban nemcsak az apuka és lánya látta, hanem mások is.

„Nézzétek ezt a furcsa UFO-t, amit most filmeztem a hátsó kertemben” - írta egy másik személy az X-en, ahol megosztotta a világító tárgyról készült felvételét.

„Srácok... Nem fogjátok elhinni, mit láttam. Láttam egy UFO-t. A kutyámat sétáltattam, és láttam egy fényes fényt az égen... Kérlek, mondjátok, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki látta!” - posztolta egy másik.

Egy másik személy azt mondta, hogy egyből kiszúrta az UFO-kat, miután kimentek a szabadba: „Túl messze voltak ahhoz, hogy magabiztosan állíthassam, hogy repülő csészealjak voltak, de látott valaki más is több ilyet?”. Mi hatot számoltunk meg, miután kb. 10 percig kint voltunk.”

Palmdale közel van az Edwards légibázishoz, amely az amerikai légierő második legnagyobb bázisa. Régóta a fejlett űrkutatási tesztek és számos UFO-észlelés központja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek