Para

Gyermekek szellemei kísértenek az elátkozott játszótéren – videó

H. A.

Létrehozva: 2024.08.11.

A legenda szerint éjjelente a már elhunyt gyerekek szellemei használják a játszóteret.

Hátborzongató múltra tekint vissza és paranormális jelenségek kötődnek egy játszótérhez, amely Huntsville városában, Alabama államban található. A tér első ránézésre úgy fest, mint akármelyik másik, ahová a szülők azért viszik ki a gyermekeiket, hogy játszanak és levezessék a felesleges energiáikat, ám ez a park mégsem olyan, mint a többi. A szóbeszéd szerint ugyanis a játszótéren, amelyre a helyi tinédzserek a sokatmondó Dead Children's Playground (vagyis Halott Gyermekek Játszótere) "becenevet" ragasztották,  gyakran lehet kísérteties figurákat, vagy éppen maguktól mozgó hintákat észlelni.

szellemjárta játszótér, Huntsville, Alabama, USA, YouTube videógrab
Azt mondják, gyerekek szellemei kísértenek itt  Fotó: YouTube

A hírek szerint nem véletlen, hogy a parkban és annak közelében gyakoriak a paranormális jelenségek: a játszótér ugyanis a Maple Hill temető mellett épült, amely a spanyolnátha járvány áldozatainak végső nyughelye. A legenda szerint az 1918-as spanyolnátha járvány következtében Huntsville-ben meghalt gyermekek jelentős részét a játszótér melletti temetőben helyezték végső nyugalomra, és sokan úgy tartják, sötétedés után a gyerekek szellemei előbújnak, hogy futkározzanak és játszanak, ahogy azt még életükben is tették. Ennek a túlvilági kikapcsolódási időszaknak a csúcsideje állítólag este 10 és hajnali 3 óra között van.

A Maple Hillben eltemetett gyerekek pontos száma nem ismert, de a beszámolók szerint gyakran lehet látni, ahogy a hinták maguktól himbálóznak, mialatt kísérteties fények lebegnek körülöttük – írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek