Jóslat

Káosz az olimpián – Ijesztő jóslattal állt elő az élő Nostradamus

K. C.

Létrehozva: 2024.08.10.

Újabb kinyilatkoztatást tett az élő Nostradamus, akinek már váltak be jóslatai.

Az élő Nostradamus szerint újabb jóslata vált valóra, ráadásul meg is magyarázta, hogy miért gondolja így. A brazil jövendőmondó, akinek valódi neve Athos Salomé egyébként három nap sötétséget jósolt 2024-re.

Fotó: Twitter


A képzett parapszichológus most azt állítja, hogy előre megjósolta a párizsi olimpia rendszerei elleni támadást. A hónap elején a párizsi múzeumokat és az olimpiai játékokhoz kapcsolódó Grand Palais épületét érte egy zsarolóprogram-támadás. Salomé elmondta, hogy már jóval előre felhívta a figyelmet arra, hogy ez be fog következni. 

Korábbi figyelmeztetése úgy szólt: „az olyan nagyszabású események, mint az olimpia, ideális támadási célpontok, amelyek képesek zavart okozni a fennálló rendben.”

Hozzátette: „Bebizonyosodott a jóslatom, amikor a francia hatóságoknak gyorsan cselekedniük kellett és fokozták a kiberbiztonsági intézkedéseiket. Ez újabb jele annak, hogy a jelentős globális események alkalmával megfelelő és hatékony intézkedésekre van szükség a kibertér védelmére.”

Az év elején egyébként az élő Nostradamus azt mondta, hogy a hadviselés fejlődésének, például az elektromágneses impulzus technológiának (EMP) pusztító hatásai lesznek a világra. A médium kifejtette, hogy az általa 2024-re megjósolt áramszünet az EMP technológiával kapcsolatos kísérletekre és a háború sújtotta országok közötti feszültségek fokozódására utal, ami egy harmadik világháborúhoz hasonló, nagyszabású konfliktushoz vezethet.

A képzett parapszichológus egyébként olyan eredményeket vall magáénak, miszerint előre látta a koronavírus-járványt, Elon Musk Twitter felvásárlását, Erzsébet királynő halálát is.

(VIA)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek