Munkahelyi konfliktus

"A kollégám panaszt akar tenni ellenem egy ártatlan kérdés miatt – egyszerűen nem értem"

Bors

Létrehozva: 2024.08.03.

Egy nő számolt be arról, hogy kellemetlen helyzetbe került a munkahelyén. Álmában sem gondolta, hogy ilyesmi megtörténhet!

Bár mindenki munkahelyén lehet olyasvalaki, akivel nem jön ki igazán, a legtöbben igyekszünk udvariasan viselkedni kollégáinkkal, hogy a mindennapjainkat ne keserítsék meg a feszült helyzetek. Ám ha a dolgok kicsúsznak a kezünk közül, akkor ott humánerőforrás-csapatra, amely képes beavatkozni. Egy nőt azonban megdöbbentett, hogy a kollégája miért fenyegette meg azzal, hogy panaszt tesz vele szemben!

munkahely iroda meeting
Hirtelen lett fagyos a levegő az irodában. (Fotó: Pexels)

A nő elmagyarázta, hogy az íróasztalánál dolgozott, amikor kellemetlen szagot érzett, amely eredetéről  a kollégái kérdezte.


Valaki halat mikrózott?

– érdeklődött munkahelyén a neve elhallgatását kérő nő, aki ezután hallotta, hogy a munkatársa motyog valamit, de mivel nem értette, megkérte, hogy ismételje meg a mondandóját.

Igen, én voltam. Nem kell, hogy megszégyeníts az ebédem miatt, különben a HR-hez fordulok

– reagált a kolléga. A panasszal az internetezőkhöz forduló nő szerint a munkatársa stílusa sem volt helyénvaló, ahogy az sem, hogy bebüdösítette az egész irodát, amikor egy elkülönített étkezőben is van mikró - írja a Mirror. A kommentelők egyet értettek a posztolóval, hozzátéve, hogy a halételeknek nincs helyük a munkahelyen.

Hagyd, menjen csak a HR-hez, biztos vagyok benne, hogy neked adnak majd igazat… Az a szag akadályozhat még abban is, hogy rendesen lehessen dolgozni

– fejtette ki véleményét egy kommentelő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek