Parti

Külön asztal és jégbe hűtött pezsgő: így bulizott Magyar Péter a Sziget VIP-ben

Létrehozva: 2024.08.11.

Egyre több exkluzív buliban "engedi ki a gőzt" a Tisza Párt elnöke.

Ahogyan arról a Metropol elsőként beszámolt, Magyar Péter a Sziget fesztivál VIP részében bulizott a barátaival a héten. Az ellenzéki politikus megadta a módját az estének, jégbehűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit. Magyar kínosan ügyel arra, hogy exkluzív bulijairól ne adjon hírt Facebook oldalán, nem volt ez másként most sem. A baloldali politikus követői előtt nem büszkélkedett el azzal, hogy a
Sziget VIP részének vendége volt. A 24.hu fotói azonban lebuktatták Magyart.

A fényképek tanúsága szerint a Tisza Párt elnöke barátai társaságában egy számukra foglalt asztalnál, előttük jégbe hűtött pezsgővel múlatta az estét.
Nem ez volt az első alkalom, hogy Magyar Péter VIP körülmények között szórakozott. A budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP klubjában a LOCK-ban is ragaszkodott az egyébként zártkörű „legénybúcsúk” lebonyolítására szolgáló VIP szobákhoz. Természetesen a SZIGET-en sem adta alább.

A csütörtök esti költségek a Metropol számításai szerint többszázezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 78 ezer forintos jegyből Magyar nem csak magának, de barátainak is szerzett.

Egy nap, egy főre 77 500 Ft
Magyar Péter a VIP-szektornál nem adja alább
És mi van a VIP-ban? All inclusive ellátás, korlátlan italfogyasztással

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek