Gyász

„Hozzám jössz feleségül?” – ezek voltak a férfi utolsó szavai, mielőtt megfulladt

KL

Létrehozva: 2024.08.27.

Már nem hallhatta kedvese válaszát...

Tragédiába torkollott egy romantikus nyaralás, miután egy férfi a víz alatt akarta megkérni barátnője kezét. A végzetes eset még 2019-ben történt, az elhunyt szerettei azonban máig nem tudták feldolgozni a történteket. Steven Weber megfulladt, alig néhány pillanattal azután, hogy megkérte barátnője, Kenesha Antoine kezét a víz alatt, miközben Tanzániában nyaraltak. A pár egy üdülőhely víz alá süllyesztett szobájában szállt meg, a férfi leúszott az egyik ablakhoz, eközben szerelme belülről filmezte a romantikus lánykérést.

A felvételeken látszott, ahogy a férfi a nőnek írt levelét az ablakhoz nyomja, amelyet egy műanyag zacskóban tartott, hogy megvédje azt a víztől. Weber ezután a papírt megfordította, hogy megmutassa a másik oldalon lévő üzenetet, majd elővett egy gyűrűt, és megpróbált visszaúszni a felszínre. Sajnos ez az üzenet végül a férfi szívszorító utolsó szavai lettek, mivel belefulladt a vízbe.

Nem tudom elég sokáig visszatartani a lélegzetem, hogy elmondjam neked mindazt, amit szeretek benned. De... mindent, amit szeretek benned, napról napra jobban szeretem!

állt a papír egyik oldalán, a másik oldalán pedig a következő szerepelt:

− Hozzám jössz feleségül?

Halála után a Manta Resort hotel személyzete a BBC-nek azt nyilatkozta, hogy a férfi „tragikus módon megfulladt, miközben egyedül búvárkodott a víz alatti szobán kívül”. Elmondták, hogy Weber halála mindenkit mélységesen megrázott.

A lánykérésről készült felvételeket Antoine tette közzé a Facebookon, ahol leírta mélységes fájdalmát is.

Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzük fájdalmunkat Steven Weber Jr. elvesztése miatt. Világító fény voltál mindenkinek, akivel találkoztál, és annyi örömet szereztél az embernek. Kedves voltál, együttérző, rendszeresen megríkattál a nevetéstől, és olyan szeretettel árasztottál el, amilyet még soha nem tapasztaltam. Soha nem bukkantál elő a mélységből, így soha nem hallhattad a válaszomat: »Igen! Igen! Milliószor, igen, hozzád megyek feleségül!«!

– idézi a hölgy posztját a Ladbible.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek