Rekord

„Próbáltam megdönteni a leghosszabb ébren maradás világrekordját, de elkövettem egy végzetes hibát”

B.

Létrehozva: 2024.08.18.

A rekorder csaknem 12 napig volt ébren.

Megpróbálta megdönteni a nemrég felállított világrekordot a leghosszabb ébren töltött idő tekintetében a DailyStar embere, Tom McGhie, de elkövetett egy hibát.

alvás kanapé álom
Csaknem 12 napig volt ébren a rekorder (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels / Pexels

Mint ismert, egy youtuber egy 12 napos ébrenlét után csinált élő közvetítést, amely során rajongók ezrei biztatták őt. A 19 éves Norme Randy Gardner rekordját döntötte meg, amikor a valaha volt leghosszabb ébren töltött időt érte el. 

Tom McGhie célja tehát a 264 óra és 24 perc túllépése volt.

Az első ébrenléti pillanatok úgy teltek, mint minden hétköznap

– mesélte a férfi. Ahogy a délután kora estébe fordult, energikusnak érezte magát, aztán érkezett egy üzenet egy baráttól, aki egy korsó sörre invitálta.

– Nagyon nehéz volt visszautasítani az ajánlatot. Egy korsóból gyorsan kettő lett, és az igazat megvallva megfeledkeztem Norme-ról és a világrekordról, amelyet meg akartam dönteni. Este 10-kor hazaérve hirtelen eszembe jutott az előttem álló feladat, és azonnal éreztem, hogy a kimerültség hulláma önt el. Az alkohol álmosságot okozó hatása teljes erővel hatott, ahogy beléptem a bejárati ajtómon. Dühös voltam magamra, amiért ilyen figyelmetlen voltam. Éjfélkor már alig bírtam nyitva tartani a szemem. Hajnali 1-kor már alig emlékeztem valamire a napból. Járkáltam a lakásom körül, és próbáltam ébren maradni. Mielőtt még hajnali 2 óra lett volna, az ágyamban feküdtem, a fáradtság gyötört. Az utolsó dolog, amire emlékszem, amikor lehunytam a szemem – mondta Tom, aki azt tanácsolja mindenkinek, aki próbálja megdönteni a leghosszabb ébren töltött idő világrekordját, hogy messziről kerülje el a kocsmákat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek