Diagnózis

Lehetetlennek tartották, már csak napjai vannak hátra a 21 éves Alexandrának

KL

Létrehozva: 2024.08.29.

A hátproblémái sokkal súlyosabb dologra utaltak.

Egy fiatal nővel lesújtó hírt közöltek az orvosok, miszerint már csak napjai vannak hátra, miután a zsenge korában „lehetetlennek tartott” rákos megbetegedés egy típusát diagnosztizálták nála.

A kórházban közölték az orvosok a nővel a lesújtó hírt Fotó: Pixabay

A mindössze 21 éves Alexandra Angeles Caycho kezdetben azt hitte, hogy csak rögbízés közben sérült le, mielőtt az orvosok megdöbbentő módon felfedezték, hogy daganatos megbetegedése van.

A 21 éves nő Peruból költözött Lancasterbe, és 2021 óta a helyi egyetemen folytatta szenvedélyét a művészet és a design területén. Az élete azonban tavaly februárban a feje tetejére állt, amikor kínzó hát- és térdfájdalmak jelentkeztek nála, végül pedig hármas stádiumú hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála - ekkor 20 éves volt.

Nagy fájdalmaim voltak, de akkoriban rögbiztem, ezért azt hittem, hogy csak megsérültem, de nem múlt el. Elmentem a háziorvosomhoz, és azt mondták, hogy hipermobilitásom és lúdtalpam van, ami okozhatja a fájdalmat. Nagyon fájdalmas volt

- mesélte a nő.

Alexandra Angeles Caycho állapota később rohamosan romlani kezdett a szemei besárgultak, és képtelen volt hosszabb ideig ülni.

A lány, aki nemrég végzett az egyetemen, és mesterdiplomát szeretne szerezni, hazaküldték a kórházból, hogy több időt tölthessen édesanyjával, Lindával és Dylannel. Annak ellenére, hogy nem sokkal később visszatért kemoterápiára, a kezelést leállították, amikor vért hányt.

− Két hétig voltam ott, és azt mondták, hogy belső vérzésem van a rák miatt. Azt mondták, hogy nem sokat tudnak tenni, és hogy napok, hetek vannak hátra az életemből. A rák lokálisan előrehaladott volt, ami azt jelenti, hogy nem lehetett megműteni, ha megpróbálták volna kivenni, valószínűleg elvéreztem volna - nyilatkozta a hölgy.

A nő vissza szeretne térni a családjához Peruba, hogy talán utoljára megölelje édesapját, nagyszüleit, és vigaszt keressen az otthon megszokott környezetében. Azonban a légi szállítás költségei nagyon sokba, 150 ezer fontba (közel 70 millió forint) kerülnek. Ezért a GoFoundMe-n gyűjtést indítottak ennek fedezésére - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek