Rémisztő

Megáll az ész: rózsaszín, kosárkás biciklivel tekert forgalommal szemben az M5-ösön egy asszony - videó

B. T.

Létrehozva: 2024.08.07.

Az asszony nyugodtan tekert a halálra rémült autósok között.

Még  a sokat látott és tapasztalt vén autós rókák is csak döbbenten ámultak azon a nem mindennapi eseten, ami nemrég az M5-ös autópályán történt. A békében autózó sofőrök Kecskemét magasságában nem mással találkoztak, mint egy, a forgalommal szemben, a belső sávban teljes lelki nyugalommal tekerő kerékpárossal. 

Az asszony nyugodtan tekert a belső sávban, a bicikli kormányán még egy kis táska is fityegett / Fotó: Budapesti Autósok Közössége / YouTube

Bár a sofőrök közül többen is azt hitték, hallucinálnak, kiderült, hogy nem így van: a Budapesti Autósok Közösségének egyik tagja ugyanis fedélzeti kamerájával meg is örökítette az életveszélyes mutatványt:

 a videón látszik, amint a rózsaszín kerékpáron, rózsaszín ruhában tekerő asszony hajtja a biciklit, a nagy sebességgel száguldó autósok pedig ijedten próbálják kikerülni. 

A régebbi típusú kerékpárt bizonyos, hogy nem száguldásra tervezték: hátuljára ugyanis egy kis kosárkát szereltek, míg a kormányán hanyagul egy szürke táska fityegett. 

Bár egyelőre nem tudni, hogy mi lett a nő vakmerőségének és meggondolatlanságának a vége, de annyi bizonyos, hogy amit művelt, az nemcsak az autósokat rémítette halálra, de rá is életveszélyt jelent, mivel az autópályán akár 130 kilométeres sebességgel is haladhatnak járművek, különös tekintettel a belső sávra és arra, hogy a forgalmi irány sem stimmelt.

Lapunk az üggyel kapcsolatban felkereste a rendőrséget, hogy megérdeklődjük: lett-e következménye az asszony meghökkentő túrájának, illetve indult-e eljárás az ügyben? Válaszuk esetén cikkünket frissítjük.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek