Kettős tragédia

"Sok a kérdés" – megszólalt a balesetben elhunyt magyar DJ jóbarátja

Létrehozva: 2024.08.11.

Módosítva: 2024.08.11.

Gábor barátja szerint sok a kérdés a baleset körül. Nem érti, hogy miért nem húzódtak félre az irányíthatatlanná vált kocsi elől.

Péntek, augusztus 9. óta összetörten gyászol a Vas megyei zenei élet apraja és nagyja, miután egy tragikus balesetben életét vesztette a megye-szerte híres zenész és DJ, N. Gábor. Mint arról a Bors is írt, a baleset Vép és Szombathely között történt pénteken délután: az elsődleges hírek szerint a Gábor vezette Suzuki Ignis egyik pillanatról a másikra padkára rohant, majd összeütközött egy Suzuki Swifttel és egy Forddal. 

Árpádnak és Gábornak esélye sem volt a túlélésre, azonnal meghaltak. Árpád négyéves unokájának életéért még most is harcolnak a kórházban Fotó: Vaol

A Swiftben egy nagypapa, Árpád ült, aki négyéves kisunokáját szállította a kocsiban.

 A mindenki által kedvelt, köztiszteletben álló többszörös családapa és nagyszülő azonnal életét vesztette, ahogyan az Ignisben ülő Gábor is, míg a kislányt súlyos-életveszélyes állapotban vitték kórházba.

 Úgy tudjuk, hogy állapota stabil, de súlyos. 

Árpádot és Gábort jelenleg százak gyászolják és legalább ennyien imádkoznak a kislány életéért is. Gábor évtizedes jó barátja azonban nem érti, hogy a szemből jövők miért nem húzódtak le, mikor meglátták az irányíthatatlanná vált Ignist.

Gábor barátom egyedül volt az autóban és akivel ütközött, ott volt egy nagypapa és a 4 éves kislány, az unokája. Kérdés, hogy a padkára futó és cikázó kollégámat miért nem látták szemből, miért nem lassítottak és húzódtak félre... Sok a kérdés...

– mondta lapunknak a tragikus sorsú zenész barátja és egyben kollégája, akinek a történtek utáni hétvégén lett volna közös fellépése Gáborral. 

Gábor barátai szerint nagyon sok a kérdés még az ügyben Fotó: Facebook

Ők sem értik, hogyan történt a baleset, kollégája ugyanis pontosan azt mondta, amit Gábor minden ismerőse: a férfi sokat vezetett és jól, gyakorlott sofőr volt.

Nekünk is hihetetlen, hogy egy ilyen, úgymond semmit mondó kis padkára hajtástól belehal a helyzetbe, ez nem rá vall. Valami más lehetett itt, de fogalmunk sincs, hogy mi

– szögezte le a barát. Gábor legtöbb ismerőse így vélekedik: úgy gondolják ugyanis, hogy műszaki hiba, esetleg rosszullét okozhatta a történteket. 

Információink szerint a férfi szülei és 19 éves gyermeke teljesen összeomlott, Gergőnek az édesapja volt a mindene, ahogyan Gábor is rajongott egyetlen fiáért. Gábor és Gergő az utóbbi időkben már együtt is felléptek, a fiú ugyanis édesapja nyomdokaiba lépve DJ-zni kezdett. 

A baleset pontos körülményeit jelen pillanatban homály fedi, a rendőrség vizsgálja a történteket. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek