Nyár

Magyar Péter kórházi haknikörúttal próbálja feledtetni a végigbulizott nyarat

Létrehozva: 2024.08.26.

Magyar Péter, aki mindig VIP-ellátást kért a kórházakban, most ugyanezekben a kórházakban hergel az egészségügyi dolgozók ellen - így próbálja elfeledtetni az emberekkel a végigbulizott nyarát, amelyben volt minden: VIP-partyk, fiatal lányok zaklatása, részeg tántorgás az éjszakában, erőszakos mobilrablás és ivászat az exkluzív bulihajón...

Hihetetlen, hogy pont Magyar Péter hergel most egy kórházi "haknikörúton" az egészségügyi dolgozók és a magyar kórházak ellen: pont ő, aki korábban, amikor megtehette, mindig VIP-ellátást kért ugyanezekben a kórházakban – írja a Ripost.

Erről Takács Péter egészségügyi államtitkár rántotta le a leplet, aki egy posztjában leírta: „Különösen nagy pofátlanság, hogy éppen te hergelsz VIP-ellátást emlegetve, hiszen ha valaki szakértője a VIP-életérzésnek, az éppen te vagy! Nem is olyan rég még pontosan te voltál az, aki minden egyes alkalommal VIP-ellátást követelt ki magának, rokonainak, barátainak - erre akkor egy miniszter asszony férjeként feljogosítva érezted magad. Ezt bizonyítják a velem és más kórházigazgatókkal történt üzenetváltásaid. ... Amikor úgy gondoltad, hogy megteheted, éltél is a lehetőséggel gátlástalanul!”

De miért haknizik most kényszeredetten a kórházakban Magyar Péter? Talán azért, hogy a "bulibáró" elfeledtesse az emberekkel elképesztően végigbulizott, részeges-erőszakos nyarát?

Végigbulizta a nyarat, és most kórházi haknikkal próbál meg komoly politikusnak tűnni...

Mint emlékszünk, az első óriási botránya a pesti belvárosi elit szórakozóhelyen, az Ötkertben volt. Azóta is nyomoz a rendőrség...

Ez az az este, amikor a végén biztonsági emberek dobták ki a politikust hajnali négy óra tájban. Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, rengeteg szeszesital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, fiatal nőket zaklatott, ajánlatot tett nekik.

A háromgyerekes családapa négykézláb mászott a fiatal lányok lába között, fejét a hasukhoz dörgölve...

Így képzelünk el egy felelős politikust, háromgyermekes családapát? Részegen, négykézláb a fiatal lányok lába között...

Több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív beszólásokat, és Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza-párti politikus botrányos viselkedését.

A biztonságiak fojtófogással vezették ki az erőszakos, részeg Magyar Pétert

Az egyik férfitól erőszakkal elvette a többszázezres telefonját, aztán miután kidobták a helyről, részegen tántorogva bedobta a Dunába az elrabolt telefont...

Foltos nadrágban részegen tántorgott az éjszakában...

Íme egy videó a buli teljes történetéről:

Itt pedig egy videó arról, ahogy foltos nadrágban részegen tántorog...

A következő hírhedt Magyar Péter-féle buli, amikor a Metropol információi szerint a budapesti alvilág kedvenc helyén adott exkluzív partit. 

Csak azok léphettek be az előzetesen meghirdetett partira, akik regisztráltak, de ők is csak a borsos „támogatói” díj megfizetése után léphettek be a mindenféle földi jóval felszerelt, exkluzív és „speciális” szolgáltatásokat nyújtó klubba. 

A hely évek óta híres és hírhedt a pesti éjszakában. Különleges hírnevét még akkor szerezte, amikor a jól ismert Vizoviczki László volt a tulajdonosa, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság.

Az ukrán Uszikov család szótrakozóhelyén adott exkluzív partyt Magyar Péter

Vizoviczkiéktól aztán a pesti éjszakában több helyen is jelenlévő ukrán milliárdosokhoz, az Uszikov családhoz került a Magyar Péter-parti helyszíne, velük vette fel a kapcsolatot. Ennek a családnak fontos tagja a ma is börtönben lévő Uszikov Alex, akit a maffiabűncselekmények iránt érdeklődők korábban Turek néven ismerhettek.

Magyar Péter a Metropol értesülése szerint pénzgyűjtő akciónak is szánta a partit, hívei egy előzetesen megvett 10 000 forintos VIP-jegy megvásárlásával juthattak be az exkluzív lehetőségeket nyújtó luxusklubba. Amelynek egyik jellemző szolgáltatása a legénybúcsúk szervezése a „szeparált VIP-szobákba”... A jelszó:csak az asszony meg ne tudja! - ezt várnánk egy háromgyermekes családapától?

Íme egy videó arról, hogy Magyar Péternél sosem áll meg a bulivonat!

De Magyar Péter a Sziget Fesztiválon sem tagadta meg magát: a fesztivál VIP részében bulizott a barátaival. Megadta a módját az estének, jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit...

A költségek több százezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 78 ezer forintos VIP-jegyből Magyar nem csak magának, de barátainak is szerzett.

 
All inclusive, korlátlan italfogyasztással...

De ezzel még nem ért véget a nyári bulik botrányos sora. A nemzeti ünnepet, augusztus 20-át egy exkluzív bulihajón ünnepelte a politikus. Egy Michelin-csillagos séffel dagasztott kenyeret, és közben reklamált, hogy élő adásban nem ihat - de aztán félmeztelenre váltott, és nekilátott a borozásnak...

Félmeztelen borozással ért véget a nemzeti ünnep az exkluzív bulihajón...

Ezt a luxushajót egy napra 3-4 millió forintért lehet kibérelni - de a VIP-életérzést imádó Magyar Péternek talán adtak egy kis kedvezményt: a hajó egy kartellezés miatt nemrég súlyos milliókra megbüntetett cég tulajdona - és a cég vezető munkatársa Ordas Eszter, aki korábban az egyik megbüntetett kartellcég tulajdonosa is volt, Magyar Péter fővárosi listáján megkapta a lehető legjobb, második helyet, tehát belőle is politikus lett Magyar Péternek köszönhetően!

Erről szólt tehát Magyar Péter egész nyara: VIP-életérzés, bulizás és ivászat méregdrága helyeken, fiatal lányok zaklatása, erőszakoskodás a lányokat védő férfiakkal, partizás a VIP-szektorban, alvilági helyeken és VIP-bulihajón... 

De kezdődik a politikai szezon, most meg kell próbálni úgy csinálni, mintha komoly politikus lenne - ezért Magyar Péter most kórházi hecckampányba kezdett azokon a helyeken, ahol korábban még VIP-ellátást követelt...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek