Horoszkóp

Megkezdődött a Szűz hava: ezek a csillagjegyek örülhetnek

K. C.

Létrehozva: 2024.08.23.

Különleges energiák fognak felszabadulni szeptemberben.

Augusztus 22-én délután lép a Nap a Szűz jelébe, és egészen szeptember 22-én kora délutánig marad ott. Ennek köszönhetően kiegyensúlyozottabb energiák felszabadulására számíthatunk. A szeptember mentes lesz a túlzásoktól és a nagy kilengésektől is.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, ezo
Fotó: rawpixel.com

A Szűz hava lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit csendesebben térjünk vissza a földre, és jobban ráhangolódunk a mindennapok anyagi valóságára, amelyben élünk. A Szűz havában visszatér a rendezettség az életünkbe, ami nagyon jó hatással lesz szinte minden jegyre – írja az Astronet.

Kos

Jól fogsz tudni haladni az ügyeiddel, ha odafigyelsz az időbeosztásodra és magadra is szánsz némi időt. A siker kulcsa számodra a türelem lesz, ki kell várnod, amíg beindulnak körülötted az események.
Bika

Örömteli időszakot hoz el számodra a Szűz hava. Vissza fog térni az optimista életszemléleted, szórakoztató élményekre, inspirációra számíthatsz. Semmi sem fog a jó hangulatod útjába állni, csak ne hagyd magad kilendíteni az egyensúlyodból.

Ikrek

Szeptemberben akkor jársz a legjobban, hogyha az otthonodra és az érzelmeidre összpontosítasz. Elérkezett az idő, hogy a családodat és a szívügyeidet helyezd az előtérbe. Az érzelmi beteljesülés megtalálása kulcsfontosságú számodra.

Rák

A kommunikáción van a fő hangsúly számodra a Szűz havában. Itt az ideje, hogy finomítsd, hogyan fejezed ki magad, és hogyan lépj kapcsolatba másokkal. Ennek erősítése segít a következő szint elérésében a magánéletben és a munkában is.

Oroszlán

Számodra szeptemberben a határozok meghúzása kiemelkedően fontos lesz. Meg kell tanulnod jól beosztani az erőforrásaidat, az idődet, a pénzedet és az energiádat is. Ha sikerrel jársz kiegyensúlyozottság fog beköltözni az életedbe.

Szűz

Itt az ideje, hogy ragyogj! Ünnepeld az életet, és összpontosíts a személyes fejlődésedre. Nagyon szerencsés időszak ez számodra, amikor minden abban segít, hogy megvalósítsd az álmaidat. A spiritualitás lépcsőjén is előre léphetsz, fontos, pozitív, örömteli felismeréseid lehetnek. Vedd át az irányítást!

Mérleg

Lassítanod kell és a belső lelkivilágodra lesz érdemes inkább odafigyelned. Gondolj és engedd el a téged akadályozó tényezőket. Az érzelmi intelligencia kulcsfontosságú lesz.

Skorpió

A Szűz hava társasági és vidám időszak lesz számodra. Végre fellélegezhetsz, mert megkönnyebbülést fog hozni a számodra. Érdemes sok időt töltened a barátaiddal. Itt az ideje az értelmes kapcsolatok kiépítésének is.

Nyilas

Próbáltál előrelépni az elmúlt időszakban. Most végre megkapod a támogatást, és minden energiád megvan ahhoz, hogy célt érj. Komoly sikereket könyvelhetsz el majd a Szűz havában.

Bak

A Szűz hava új ötletek és kalandok felfedezésére ösztönöz. Azonban, ahhoz, hogy fejlődést érj el ki kell lépned a komfortzónádból. Nagyon inspiráló időszak lesz ez, és megismerhetsz egy embert, aki fontos lesz az életedben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek