Dráma

Megmozdult a szállodai szoba sötétítő függönye – amikor az anya elhúzta, kétségbeesetten ordítani és sikítani kezdett

B.

Létrehozva: 2024.08.05.

Segítségért kezdett kiabálni.

Egy anyuka megkongatta a vészharangot minden nyaralni vágyó ember számára, hogy tartsák bezárva a szállodai szobák erkélyajtóit. A 42 éves Rachel Brown egy napsütéses hét utolsó estéjén a portugáliai Vilamourában már az alvás szélén járt a kisfiával, a hétéves Jaxonnal, amikor észrevette, hogy megmozdult a sötétítő függöny.

Egy anyuka megkongatta a vészharangot minden nyaralni vágyó ember számára, hogy tartsák bezárva a szállodai szobák erkélyajtóit (Képünk illusztráció) Fotó: Pexels

Amikor odament, hogy elhúzza azt, kiderült, hogy egy betolakodó az erkélyen keresztül belopakodott a második emeleti szobába. Ordított, sikított, miközben dulakodni kezdtek. Rachel kilökte a férfit az erkélyre.

Amikor először láttam megmozdulni a függönyöket, azt hittem, hogy egy madár repült be, majd egy férfi jelent meg. Félelmetes volt. Ott volt a kisgyerekem a szobában, ezért az ösztönöm az volt, hogy kilökjem az erkélyre. Majd segítségért kezdtem kiabálni

- mesélte az édesanya. A férfi átmászott a szomszédos erkélyre, majd leugrott onnan és elmenekült.

Miután elszaladt, annyira megijedtem, hogy az éjszaka hátralévő részében eltorlaszoltam az erkélyajtót egy napozóággyal

- idézi Rachel szavait a DailyStar. Elismerte, bár egész héten behúzta az erkélyajtót, de sosem zárta be. Azt hitte, hogy biztonságban vannak.

Az eset után egyébként riasztották a biztonsági szolgálatot, de nem volt biztonsági kamera, amely rögzítette volna a betolakodót. 

 

 

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek