Fájdalom

Megszakad a szív: egy hónappal kislánya születése után meghalt a fiatal ápolónő

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.28.

Tragikus hirtelenséggel meghalt a 32 éves nő, aki alig élvezhette az anyaságot.

Szerettei gyűltek össze egy fiatal apa körül, miután 32 éves felesége tragikusan meghalt, mindössze egy hónappal azután, hogy megszületett kislányuk. 

 

Aileen Wilkinson, aki ápolónőként dolgozott a melbourne -i Peter MacCallum Rákkutató Központban elhunyt, miután végzetes "orvosi epizódot" szenvedett. Péntek estéig a  GoFundMe  több mint 75 000 dollárt gyűjtött össze az ír származású nővér családja számára.  

„Amint azt bizonyára tudjátok, egy váratlan tragikus esemény következtében hirtelen elveszítettük a gyönyörű Aileent” – írta Kieran Joyce, az adománygyűjtés szervezője. "Aileen hátrahagyja csodálatos párját, Marcót és gyönyörű kislányát, Rosát, akit 2024. július 23-án hozott a világra. Ebben a nehéz időszakban létrehozzuk ezt a GoFundMe-t, hogy azonnal fedezzük a költségeket, hogy Aileen visszakerüljön Írországba, és elrendezzük Rosa jövőjét." 

Egy külön adománygyűjtésben az elhivatott ápolónő és az újdonsült anya családja „elképzelhetetlen veszteségnek” minősítette hirtelen halálát. 

„Nemcsak sokaknak volt kedves barátja, hanem Marco szeretett párja és Rosa, a gyönyörű egy hónapos baba szerető édesanyja is” – mondták. 

„Aileen igazi fény volt a világban” – írta egy barátjuk, Michael Browne. „Minden szoba felragyogott, ahová belépet. Néha nagy bohóc tudott lenni, és ettől még elbűvölőbb lett. Örülök, hogy a barátomnak hívhattam. Remélem, Rosa örökli mindazt, ami Aileent olyan naggyá tette! Nyugodj békében!"

Regina Crudge korábbi ápoló kolléganő azt írta, hogy „nagyon szomorú volt, amikor megtudta, hogy Aileen meghalt”. "Mindig úgy emlékszem rám, mint "kedves Aileen", mert minden tekintetben az volt. Őszinte részvétem párjának, családjának és barátainak szörnyű veszteségük miatt” – írta. 

A sassproject helyi hírportál azt írta, hogy „az észak-melbourne-i közösség gyászol Aileen Wilkinson hirtelen és tragikus halála miatt, aki 2024. augusztus 21-én váratlanul elhunyt”.

"A 32 éves Aileen hátrahagyja élettársát, Marco Leccit és egy hónapos lányát, Rosát, aki most édesanyja nélkül kell felnőjön" - áll az oldalon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek