Tragédia

Megszakad a szív: két hónapos fiukkal vetette a mélybe magát egy fiatal házaspár

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.29.

Hetedik emeleti lakásukból vetették ki magukat, mert lángolt az épület.

Egy házaspár meghalt, miután kisfiukkal kétségbeesetten kiugrottak a hetedik emeleti lakásukból, és megpróbáltak elmenekülni a pokol elől.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Luiz Evaldo Lima, Graciane Rosa de Oliveira és két hónapos fiuk, Léo Oliveira de Lima „azonnal meghalt”, miközben megpróbáltak elmenekülni a brazíliai lakóhelyükön kitört tűz elől.

Vizsgálják a Brazíliához közeli Valparaíso de Goiás tömbházában keletkezett tűz okát. De egy névtelen szemtanú szerint a lángok „nagyon gyorsan és hevesen” terjedtek. A tűzoltóság evakuálta a lakókat a tömbből, 15 embert pedig füstmérgezési tünetekkel a helyi kórházakba szállítottak. 

Felipe Ferreira, aki a szomszédos épületben él, így emlékezett vissza: „Láttunk egy házaspárt egy gyerekkel a hetedik emeleti ablaknál. Kiabálni kezdtünk, hogy ne ugorjanak, de a lángok gyorsan elnyelték őket. A végén leugrottak, és azonnal meghaltak."

Fábio José Rodrigues kapitány, a goiási tűzoltóságtól azt mondta a helyi médiának: "Elkeseredettségükben haltak meg."

A 35 éves Graciane szempillás, a 28 éves Luiz pedig pincér volt, amint arról a NeedToKnow beszámolt. A pár 2019-ben találkozott először a nagykereskedőnél, ahol Luiz akkoriban dolgozott. Graciane-nak volt egy hétéves lánya is, aki az iskolában volt, amikor a tűz az épület hetedik emeletén felcsapott. Most a nagyszüleinél van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek