Ütközés

Mellbevágó: drogos BMW-s miatt kellett meghalnia egy 6 éves kisfiúnak

P. E.

Létrehozva: 2024.08.09.

A BMW sofőrje tele volt drogokkal és alkohollal - így száguldozott, végül megölt egy 6 éves kisfiút és két nőt.

Egy videófelvétel megörökítette azt a megrázó pillanatot, amikor egy biztosítással nem rendelkező, kábítószer hatása alatt álló sofőr 144 km/órás sebességgel nekiütközött egy taxinak – megölt egy nevelőszülőknél lévő hatéves kisfiút, aki alig néhány hétre volt attól, hogy visszaköltözzön anyjához.

 

Joe-Lewis Tyler bedobott öt korsó sört, valamint négy felest Sambucából és Jäger bombából, kokaint és kannabiszt fogyasztott egy worcesteri kocsmában, mielőtt kirúgták a viselkedése miatt a kocsmából. Ekkor úgy döntött, beszáll a 3-as BMW volánja mögé... A 34 éves férfi azonnal száguldozni kezdett, majd belecsapódott egy taxiba, amelyet a 26 éves  Courtney Hemming vezetett, akinek még csak felfogni sem volt ideje, mi történik velük, máris jött a csattanás. 

A hatéves Leo Paintert éppen az iskolából vitte át nevelőotthonába Hemming és a háromgyermekes Claire Adkins (39), amikor Tyler elvesztette uralmát a kocsija felett és beléjük vágódott. A két nő a helyszínen életét vesztette, Leo pedig egy nappal később a kórházban adta fel a harcot. A kisfiú a következő hónapban hazaköltözhetett volna az édesanyjához.

A drogos sofőr 18 év börtönt kapott, ami az áldozatok családja szerint nevetséges, főleg, hogy 12 év után már szabadulhat is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek