Bevétel

Mesés fizetés: 100 millió forintot kapott a nagyi, amiért az unokáira vigyázott

Létrehozva: 2024.08.01.

A követői teljesen kiakadtak rá, amiért ezt bevállalta.

Korábban már beszámoltunk arról a nagymamáról, aki kifizetteti családjával a karácsonyi vacsora árát. Az asszony akkor elmondta, hogy senkinek sincs kivétel, a 3 éves unokájának is finanszíroznia kell a kiadásokat.

pénz
A nagymama már azért is pénzt kér, hogy vigyázzon az unokáiraFotó: Pexels

A 65 éves nagymama most újabb dologgal sokkolta az embereket. A nő elárulta, hogy 25 ezer fontot vagyis több millió forintot keres azzal, hogy az unokáira vigyáz. Egy napon a 39 éves Amanda megkérdezte tőle, hogy vállalna-e heti két teljes napot és vigyázna-e a gyerekeire, megesett rajta a szíve, de arra gondolt: „De mi lesz az ÉN életemmel?”.

Caroline Duddridge átgondolta a dolgot, és aztán belevágott, de csak bizonyos áron. Úgy gondolta, hogy 15 font fél napra gyermekenként vagy 50 font egész napra nagyon nagylelkű ajánlat. Ezen Amanda megdöbbent. Azzal érvelt, hogy mások megragadnák a lehetőséget, hogy időt tölthessenek az unokáikkal.

Ő és élettársa, a 40 éves Grafton hezitáltak, mielőtt beleegyeztek volna a feltételeibe, de most három gyerekük - Elodie, a tízéves Esmee és az ötéves Elvie - heti négy napon át reggel 8.30-tól délután 5-ig vele van.

A megállapodást akkor kötötték, amikor Esmee 2014-ben betöltötte az első életévét, és azóta az áraim az inflációnak megfelelően emelkedtek. Összesen 25 ezer fontot keresett. Az anyuka eleinte dühös volt, hogy ennyit kell fizetnie, de aztán rájött, sokkal olcsóbb, mint a bölcsőde, ami napi 75 fontba kerül gyermekenként.

Természetesen szeretem őket - ők az unokáim, és imádom őket -, de vajon az élénk kisgyerekek után mászkálás lenne az ideális módja annak, hogy egy napot eltöltsek? Természetesen nem

- mondta a nagymama.

Caroline Duddridge elárulta, hogy Amanda mindig banki átutalással fizet neki és soha nem kellett a fizetést követelnie tőle. Ugyanakkor tudja, hogy az anyuka panaszkodott rám a barátainál, mert azt mondta, hogy szerintük a nagymama „pénzéhes” és „önző” - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek