Toplista

Nekünk Hámori maradt a bajnok – ezek voltak a hét legolvasottabb cikkei

E. ZS.

Létrehozva: 2024.08.11.

Még mindig nagy kedvenc Hámori Luca, önfeledt fürdőzés vált halálos rémálommá, motoros balesetben hunyt el ártatlanul a fiú, összeroppant a család rokonuk haláltusáját nézték végig, szívdöglesztő török sportlövő hódította meg a magyar nőket – ezek voltak a hét legolvasottabb hírei.

A magyar szurkolók együtt lélegeztek Hámori Luca ökölvívóval az olimpiai mérkőzést megelőző napokban, miután mindenki tudta, hogy ellenfele a ringben, XY kromoszómával rendelkezik, azaz biológiailag férfi. Hámori azóta is mindenki kedvence, a végül az olimpiai aranyat megnyerő Imane Khelifet, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a meccs után továbbra is a női mezőnyben tartja. Ha érdekelnek a részletek, a Bors korábbi cikkében, itt olvashatod.

Hámori Lucát nem lehetett megfélemlíteni  Fotó: Illyés Tibor

Egy önfeledt fürdőzés torkollott hirtelen tragédiába, a Balatonon nyaraló szerelmespárnak ezek voltak az utolsó együtt töltött percei. A pár női tagja éppen úszott, de váratlanul elmerült a vízben, amit a parton várakozó szerelme észre vett. Habozás nélkül utána ugrott, hogy megmentse barátnőjét, akit a szárazföld felé vonszolt, de hiábavaló volt a hősies küzdelem, végül mind a ketten elmerültek a tóban. Ha kíváncsi vagy a részletekre, a Bors cikkében olvashatod el, itt.

293A0672
Tragikus véget ért a nyaralás, a pár már nem tért haza többet Fotó: Szabolcs László (Illusztráció )

Tamás szenvedélye a motorozás volt, de nem volt rá jellemző a száguldozás. Figyelt környezetére, sőt szívén viselte a balesetező motoros ismerőseinek sorsát. Ahol csak tudott, segített, így tett két hónapja is, amikor egy motorbalesetben elhunyt társának temetését szervezte. A 34 éves fiú azonban több évtizedes tapasztalattal a háta mögött, szerencsétlen halált halt. Az M1-es felől motorozott, amikor egy kocsi balra fordulás közben nem adta meg neki az elsőbbséget. A Bors cikkében olvashatod a részleteket, itt

gyertya, gyász, halálhír
Borzasztó balesetben hunyt el a fiatal motoros Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Borzasztó tragédia rázta meg a burgenlandi B63-as úton közlekedőket, miután egy 22 éves sofőr – eddig ismeretlen okokból – két kocsinak is nekiment. A roncsokba több utas is beszorult, a négy súlyos sérült mellett, halálos áldozatot is szedett az ámokfutó. A segítség ugyanis túl későn érkezett egy 48 éves magyar nő számára, akinek rokonai a helyszínen nézték végig haláltusáját. További részleteket a Bors cikkében olvashatsz, itt

A magyar nő azonnal meghalt, családja a roncsolódott autó mellett omlott össze  Fotó: Stadtfeuerwehr Oberwart

Szuper szexi ez a pasi” vagy "engem is célba vehetne" – így reagáltak a magyar nők Yusuf Dikec török sportlövőre a 2024-es párizsi olimpián. Az 51 éves Dikec nyugalmazott török csendőr minden sportszokást félretéve egy hétköznapi, dioptriás szemüvegben, a bal kezével a zsebében lőtt Törökországnak ezüst érmet. A sármos James Bond –ahogy sokan nevezik– csak ennyit mondott:„Nem akartam azt a sok felszerelést”. Ha kíváncsi vagy a részletekre, a Bors cikkében, itt megtalálod.

Dikec vagányságával hódította meg a női szíveket Fotó: AFP

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek