Királyi család

„Nem boldog" - Harry herceg legrégebbi barátai tálaltak ki arról, hogy min megy keresztül

L.A.

Létrehozva: 2024.08.20.

Harry hercegnek honvágya van.

Amikor Harry herceg négy évvel ezelőtt Kaliforniába költözött, mindenkit ledöbbentett vele. Bár a herceg ragaszkodik ahhoz, hogy megvédje családját - ahogy megvédve őket a reflektorfénytől, ami a családjában érte volna őket-, barátai azonban azt állítják, hogy Harry eléggé elszigetelődött Amerikában. Állítólag hiányzik neki régi élete az Egyesült Királyságban. 

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d'une interview pour l'émission CBS News Sunday Morning
Fotó: Northfoto

Harry és Meghan azon fáradoznak, hogy új életüket végre megszilárdítsák, de Harry régi barátai figyelmeztetik rá, hogy új élete az Egyesült Államokban nem biztos, hogy megfelel neki úgy, ahogyan azt ő elképzelte. Az ismerősei szerint egyáltalán nem ott tart, ahol szeretett volna a családjától való elszakadás után. Úgy érzi, mintha száműzetésben élni. 

Tudom, mennyire fontos számára, hogy boldog, rendezett családi élete legyen, de ennél többet kell tennie. Elszigetelődött a családjától és a legtöbb régi barátjától, és egy olyan környezetben, ahol a barátságai már nem igazi barátságok

- mondta Harry egyik régi ismerőse, akit még tinédzserkorából ismer.

Régebben szeretett éjszakánként a barátaival időt tölteni. Lehet, hogy más emberré vált családfőként, de nem hiszem, hogy a kaliforniai életmódjával boldog lenne. Eljátszhatja, hogy boldog, de az általam ismert Harry számára nem tudom elképzelni, hogy az "aranyozott kaliforniai száműzetés" az a hely, ahol tényleg lenni akar.

Eközben egy másik barátja így nyilatkozott a Mirrornak:

A dolgok nem úgy alakultak, ahogy ő szerette volna. Azt hiszem, nagyon hiányzik neki, hogy az Egyesült Királyságban legyen. Bárki, aki ismeri, úgy érzi, hogy nincs most a helyén. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek