Hihetetlen

Pici tüske alakú UFO jelent meg a csillagásznak: „Egyre több dolgot látunk”

K. C.

Létrehozva: 2024.08.10.

Egyre jobban elszaporodnak napjainkban az UFO-észlelések száma.

Az utóbbi időben nagyon megugrott az UFO észlelések száma egy texasi városban. Austin egén egyre gyakrabban jellenek meg megmagyarázhatatlan észlelések. 

Anett UFO-t fotózott le? /
Fotó: Pexels.com

- Az éjszakai égbolton egyre több olyan dolgot látunk, amit nem tudunk azonnal megmagyarázni - mondta Michael Endl, az Austin Community College csillagászat és fizika professzora.

A megmagyarázhatatlan jelenségek között volt egy kis, henger alakú UFO felbukkanása is, amit cikk-cakkban láttak keresztülszelni Austin egén.

- Nem emlékszem, ki látta meg először, de közvetlenül felettünk haladt el az az űrhajó. Egyértelműen súlytalannak, tüske alakúnak és amorfnak tűnt. Majdnem olyan volt, mintha gázszerű lenne. Szürkésfekete színe volt, kivéve, hogy egy fényes vörös fény villogott a szélén. Határozottan a felhőkkel egy szinten, vagy felettük volt. Az én érzékelésem szerint soha nem változtatta meg a sebességét. Fogalmunk sincs, hogy mi lehetett, de biztosan nem léggömb, repülőgép vagy drón volt, mert széllel szemben vágott át az égen - áll a beszámolóban.

A megszaporodó UFO észlelések egyébként összefüggésben állnak Elon Musk Starlink programjával. Ugyanis Austin közel esik a 6000 műholdból felállított SpaceX hálozathoz. Ám Michael professzor leszögezte, hogy nem minden megfigyelésre adnak magyarázatot.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek