Különlegesek

Üzen az univerzum: nehéz próbatétel vár ezekre a csillagjegyekre - Te köztük vagy?

E. R. A.

Létrehozva: 2024.08.20.

Sok csillagjegyet próbára fog tenni a hosszú hétvége. A következő időszakban számukra kiderül, melyik a helyes út és, hogy miként lehetnek boldogok. Látszólag pálcát tör felettük az élet augusztus 20-ig, de a valóság ennél sokkal pozitívabb lesz.

A sok nehézséget, esetleg feszültséget hamarosan felváltja a nyugalom az életedben – az ehhez vezető ösvényt pedig fényesen világítják majd meg a csillagok. Ahogy közeledik a hosszú hétvégével az államalapítás ünnepe, meg fog nyílni egy szerencsés időszak is.

Próbatétellel indul a hosszú hétvége. Ha kibírod, jól alakulhat az életed /
Próbatétellel indul a hosszú hétvége. Ha kibírod, jól alakulhat az életed Fotó: MR.RAWIN TANPIN /  Shutterstock 

„Megindítja a változást”

Illy Roland Tamás mágus és társa, Horváth Diána szerint új időszak kezdődik sokaknak: a 8-as éve van, és ez a 8-as havában erősebben segíti a horoszkóp szülötteit. A hosszú hétvége első napja 17-e, ami a nap számjegyeit összeadva a hónap 8-as napja – ekkortól fog változni az életünk, ám csak azoknak, akik olvasnak a jelekből és kiállják a hétvégi próbát!

- Ez a nap nagy hatással lesz ránk: megindítja a változást, átalakulást, tervezést, és pénzügyi bőséget hozhat az életünkbe! - mondta Tamás a Borsnak.

A páros elárulta, mit súgnak a csillagok.

- A kosok a lelkükre figyeljenek oda. Nézzék meg magukban, hogy mi az, amit mindenképp el akarnak utasítani a közel jövőben. Figyeljnek magukra, mert pánikba eshetnek a döntésük miatt. Ez egyértelmű üzenet is lehet számukra, ami azt jelenti, hogy annyira mégsem akarják a lezárást! - vélekedett a mágus.

A bikák ködösen láthatják a dolgokat a hosszú hétvégén.

- Az Égiek azt akarják megmutatni nekik, hogy minden tükörként működik a világban, nem áldozatai a történéseknek, csupán visszajelzést kapnak, hogy min kell még változtatniuk - húzta alá Tamás, kiemelve: az ikrekre is nagy feladat vár.

- Egyensúlyra kell törekedniük. Amit kigondolnak, kimondanak, ahhoz mindenképpen tartsák magukat, különben nehéz helyzetekben találhatják magukat! - vélekedett a páros.

A rákok most álmodozóbbak és érzékenyebbek lesznek, de az állandó gondoskodási „kényszerüket” kiélhetik. Ne legyenek elvárásaik, adjanak csak szívből, és az univerzum ezt meg fogja hálálni.

Pozitív gondolatokra és eseményekre számíthatnak az oroszlánok. Jó ötleteik lehetnek a sikeres pénzügyi bőség megteremtéséhez! A szűzek túl aprólékosak lesznek, ami az anyagiakat és a szerelmi életüket is megkeserítheti. Vezessék le a feszültséget!

- jegyezte meg a Tamás.

Lesz, aki révbe ér

A mérlegek az anyagiakon fognak aggódni.

- Túlzásba vihetik a takarékoskodást, amivel a saját kényelmüket rontják. Utóbbira  szükségük van, hogy erőt gyűjtsenek. A skorpióknak most meg kell reformálni az életüket. Új terveket kell készíteni, megbocsátani önmaguknak és a múlt szereplőinek. Legyenek céljaik, hogyan kiegyensúlyozottan haladhassanak a jövőjük felé – jegyezte meg a páros.

A nyilasok kezdenek révbe érni! A mágus szerint ők most élvezzék az eddigi sikert! Nagy szükségük van minderre, mert az optimista hozzáállásuk az utóbbi időben alább hagyott. Oldják a feszültségüket, és beszéljék meg titkaikat egy bizalmasukkal. Így jól tudják irányítani az életüket.

A bakok nehezen viselik a pihenő időszakot, tétlenséget fognak érezni. Mozduljanak ki, különben még magukat is nehezen tudják elviselni! A mágus szerint a vízöntők most az anyagi és érzelmi téren is falakba ütközhetnek.

Ami nem megy, nem szabad erőltetni, ezt lássák be! A korlátok értük vannak, nem ellenségként kell rájuk tekinteniük

 – mondta Tamás.

A halaknak augusztus 20-ig „úszniuk kell az árral”.

- Eközben fogadják el, hogy minden úgy jó, ahogy van. Felesleges áldozatszerepben tetszelegniük, és folyamatosan azon aggódni, hogy mi lesz, ha valamit nem tesznek meg - zárta szavait a mágus. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek