Tragédia

"Repülj magasba és táncolj az égben" - Szívrohamot kapott egy 11 éves kisfiú

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.29.

Szórakozott, rohangált, majd holtan esett össze a 11 éves kisfiú.

 Egy 11 éves fiú összeesett és szívrohamban meghalt, miközben arra várt, hogy felmehessen egy csúszdára egy víziparkban.

Fotó: GoFundMe

Richard Weinert-Soto családja szombat este megerősítette a halálát a Kalifornia középső részén található Visalia-ban található Adventure Parkban. A kisfiú olyan szív- és tüdőbetegséggel született, amely sebezhetővé tette. 

„Richard szíve megállt, miközben élvezte az Adventure Parkban töltött időt… szórakozott, rohangált… és normális gyerek volt” – írták rokonai a  szüleinek szóló  szívszaggató adománygyűjtésben.

Édesanyja, Maria Velasco leírta a pillanatot, amikor fia meghalt a víziparkban, miközben a rendőrség közleményben erősítette meg a történteket.

„Jött egy kislány, és azt mondta nekem: »Azt hiszem, a kisfiad ott fekszik«… felszaladtam oda, és kék és lila volt” – mondta Velasco az ABC30-nak

Velasco elmondta, hogy az Adventure Park munkatársai újraélesztést végeztek a fián, amíg a mentők délután 5 óra körül meg nem érkeztek, és mentőautóval a Kaweah Health-be vitték. De Richard a kórházban meghalt. „A végsőkig harcolt, és sok szép emléket hagyott maga után” – írta családja a GoFundMe-n. 

„Ő volt a legboldogabb, legszeretettebb és legkedvesebb fiú” – tették hozzá. „Szeretett énekelni a templomában, beszélni Isten szeretetéről, és megnevettetni a barátait és a családját.”

"Csodálatos volt. Különleges volt. Mindenki, aki ismerte, tudta ezt” – mondta Richard édesapja, Christopher Weinert is az ABC30-nak. 

Nővére, Graciela Munoz Soto Facebook-oldalán tisztelgett előtte.   

„Örökké szeretni foglak, és örökké hiányozni fogsz, repülj magasba, kisfiam és táncolj az égen… hiányozni fog a nevetésed, a vicceid és a mosolyod” – írta.  

A család további részleteket is közölt arról, hogy Richard milyen egészségügyi állapotokkal küzdött rövid élete során. Azt mondták, szívbetegségben és krónikus tüdőelégtelenségben is szenvedett. Hat nyitott szívműtéten esett át, miután úgy született, hogy a szíve a teste rossz oldalán volt.

Richard rokonai köszönetet mondtak az Adventure Park, a Kaweah Health, a Visalia PD, a Life Star és a Visalia Fire Department munkatársainak, akik minden tőlük telhetőt próbáltak megtenni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek