Súlyos tévedés

Sápadt volt és nem tudott felállni, egy 2 éves lányt részegen vittek kórházba

K. C.

Létrehozva: 2024.08.23.

A szülők teljesen ledöbbente, amikor rájöttek mit ivott az étteremben a kislányuk.

Egy kaliforniai kisgyereket kórházba kellett szállítani, miután egy étterem tévedésből alkoholt szolgált fel neki. Noemi Valencia egy japán étteremben vacsorázott kislányával, amikor a gyermeknek almalé helyett főzőbort adtak.

mentő, beteg, baleset
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az édesanya csak akkor vette észre, hogy baj van, amikor a lánya, úgy kezdett viselkedni, mint egy részeg. Mint kiderült, valóban az is volt.

- Imbolygott, elesett, a falnak támaszkodott, nem tudta felemelni a fejét, a szavai elmosódtak – mesélte Noemi.

Az eset miatt Valenciának a sürgősségi osztályra kellett sietnie a lányával, ahol végül az egész éjszakát töltötték. Valencia szerint a bort egy hagyományos gyermekeknek szánt papírpohárban szolgálták fel, a későbbi vérvizsgálat pedig 0,12 százalékos alkoholszintet mutatott ki a lánya szervezetében.

A fiatal lány azóta teljesen felépült, de Valencia leszögezte: - Megfelelő óvintézkedéseket kell tenni, és megfelelően kell tárolni vagy címkézni a dolgokat, hogy ez ne történhessen meg senki mással. A szülőknek meg kell kóstolni, mit szolgálnak fel a gyerekeiknek.

Az étterem vezetője elárulta, hogy a főzőbort egy nagy tartályban tévesen „almalé”-ként címkézték fel, ez okozta a súlyos tévedést. A szülők augusztus 17-én rendőrségi feljelentést tettek, az ügyet jelenleg is vizsgálják.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek