UFO

Sokkot kaptak a pilóták: egy UFO szállt el a közvetlen közelükben

H. A.

Létrehozva: 2024.08.15.

Az észlelést videón is sikerült rögzíteni.

Az UFO-k és földönkívüliek létezése körüli vita már hosszú évtizedek óta tart, és szinte biztos, a közeljövőben nem is fog egyértelműen eldőlni, melyik oldalnak van igaza, noha gyakran érkeznek beszámolók, vagy mozgóképes bizonyítékok idegenek észleléséről. A közelmúltban például a Youtube-on tettek közzé egy videót arról, amint két pilóta egy Boeing 747-essel repül Szaúd-Arábiából Nigériába, ám az út végül egészen váratlan fordulatot vett, amikor hirtelen egy fényes, mozgó tárgyat észleltek az éjszakai égbolton.

Anett UFO-t fotózott le? /
Repülés közben figyeltek fel az UFO-ra / Fotó: Pexels.com

A felvételt az egyik pilóta, Ruud Van Pangemanan kapitány osztotta meg, aki a videóban elmagyarázta, hogy a feltételezett UFO 30 perccel a felszállást követően bukkant fel, előtte pedig semmilyen szokatlan körülményt nem tapasztaltak. A felvétel végül azzal zárul, hogy a pilóta kijelenti, szerinte egészen biztos, hogy UFO-t láttak.

Azt gondolom, valami nagyon furcsát vagy UFO-t láttam. Amit észleltünk, az továbbra is rejtély. Előtte azt hittük, hogy egy könnyű repülőgép, de nem volt rajta a radarunkon. Azt is gondoltuk, talán egy csillag, de a csillagok nem mozogtak. Az UFO fénye még sokáig világított, és mozgott is

- magyarázta el a pilóta, aki azt is elárulta, szóba került, hogy talán egy drón lehetett a különös objektum, ám annak szintén meg kellett volna jelennie a radarjukon, márpedig azt határozottan kijelentette, hogy semmit nem lehetett látni, egészen az UFO  felbukkanásáig - írja a Unilad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek