Karrier

"Sugar baby vagyok, havonta 14 milliót keresek és a pasik méregdrága cuccokat vesznek nekem"

P. Flóra

Létrehozva: 2024.08.24.

A 32 éves nőnek több sugar daddyje is volt, akik fizettek a társaságáért.

Chloe Amournak nincsenek filléres gondjai, nem kell aggódnia, ha vásárolni vagy nyaralni szeretne elmenni. Vannak ugyanis olyan férfiak, akik imádják őt kényeztetni. A 32 éves Las Vegas-i nő egy évtizede lett sugar baby. Jelenleg akár 30 ezer fontot (kb. 14 millió forint) is megkeres ezzel az életstílussal havonta. Bár egyszerre csak egy férfival van együtt, eddig összesen öt támogatója is volt. 

 

Az Instagramon több, mint kétmillió követővel rendelkező influenszernek rendelkezésre kell állnia a férfiaknak, amikor azok hívják, cserébe pazar életet biztosítanak neki. Nem csak juttatást kap, hanem drága ajándékokat is - nem ritka, hogy 18 millió forint értékű ajándékot vesznek neki egyetlen alkalommal.

„Nagyon pazar és kényelmes életet élek – minden számlám ki van fizetve, és minden ötcsillagos” – mondta Chloe. "Egyáltalán nem stresszelek a pénz miatt, ha sugar daddym van. Nem engedik, hogy bármiért is fizessek - szeretnek elkényeztetni. Havi 10 000-40 000 dollár (3,5 millió-14 millió forint) között keresek. Nem kérek pénzt luxuscikkekre, csak hagyom, hogy meglepjenek vele".

Chloe megszokta, hogy márkás táskákat, ruhákat, cipőket és gyönyörű ékszereket kap. Lehetősége volt arra is, hogy olyan egzotikus helyekre utazzon, mint Costa Rica, Dubai, Miami és Kína. Elárulta, hogy az egyik sugar daddy még egy fekete Mastercardot is adott neki 100 000 dolláros (35 millió forint) hitelkerettel. Chloe megosztotta: "Néha hozzáadnak a hitelkártya-számlájukhoz."

Arra azonban figyelmeztet, hogy ez az életstílus sem való mindenkinek, vannak ennek is buktatói.

"Egy sugar daddy adott nekem egy házat és egy autót, de nem íratta az én nevemre. A kapcsolatunk csak két évig tartott, mert féltékenykedni kezdett és kontrollálni akart. Azt akarta, hogy hagyjam abba a szexmunkát, töröljem magam a közösségi oldalakról is. Igazából azt akarta, hogy tönkremenjek és csak rá tudjak támaszkodni mindenben. A dolog mérgezővé vált és nem érte meg nekem, hogy elvegyék a szabadságomat".

 

Azt mondja, a sugar daddyk azt megértik, ha a családjával van programja, de a barátaival szemben már elsőbbséget élveznek. Chloe azt is bevallotta, nem gondolja, hogy élete végéig ezt a munkát tudja folytatni és szeretne egyszer majd családot és gyerekeket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek