Bevétel

Teljes döbbenet: kukázással keres közel 30 millió forintot egy nő

Létrehozva: 2024.08.04.

Egy nő megosztotta, hogyan él meg egy furcsa szakmából.

Tiffany Butler több mint 76 ezer dollárt (közel 30 millió forintot) keres évente a munkájával, de ez határozottan nem az a fajta foglalkozás, amit az ember elképzelne, hogy ennyit lehet vele keresni.

szemét szemetelés
Közel 30 milliót keres azzal, hogy a szemétben talált tárgyakkal / Fotó: Pexels (Illusztráció)

Amikor az ember elképzeli, hogy milyen foglalkozásért adnak ennyi pénzt, akkor sok minden eszünkbe juthat. A talent.com szerint például az Egyesült Államokban egy regisztrált ápoló átlagos fizetése 77 997 dollár körül van, bár ez a tapasztalat függvényében változik. Ez némi képet ad arról, hogy milyen magasan képzett munkakörökben lehet ilyen keresetet elérni.

Tiffany munkája azonban olyasvalami, a "dobozon kívül" van, annak ellenére, hogy gyakran szó szerint az egyikben végzi a feladatát. A nő ugyanis főállású kukabúvárként dolgozik Texasban, ahol ez a tevékenység legális. De ahogy a mondás tartja, az egyik ember szemete a másiknak kincs, és Tiffany esetében úgy becsüli, hogy ez a "kincs" egy év alatt 80 ezer dollárt hozott neki.

Soha nem tudhatod, hogy a boltok mikor dobnak ki dolgokat - minden csak a szerencsén múlik. Ha meg tudod nevezni, én valószínűleg megtaláltam

- nyilatkozta a hölgy.

Tiffany munkája megosztotta a hozzászólókat.

− Örülök, hogy megmented ezeket a dolgokat. Miért ne adományoznák! - jegyezte meg az egyik kommentelő.

Sokféle tárgyat talált már a hölgy a szemétben, ezek közül néhányat tovább is ad. Ez lehet bármi, az elektromos áruktól kezdve a tökéletesen jó, kidobott termékekig. Sőt egyszer volt, hogy egy cipőkkel teli zsákra bukkant, amelyet páronként 100 dollárét értékesített - írja a Unilad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek