Búcsú

"Szeretlek milliószor" - fesztiválra tartva köszönt el anyukájától a 20 éves lány, soha nem tért haza

Létrehozva: 2024.08.26.

Az édesanya megosztotta utolsó pillanatait, amit szeretett lányával az életében töltött.

A 20 éves Dominique Williams egy autóbalesetben vesztette életét a 2009-es Creamfields-i zenei fesztiválra vezető úton – édesanyja megindítóan emlékezett vissza a kislányával folytatott utolsó beszélgetésre. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A 20 éves Dominique Williams még 2009-ben szenvedett halálos autóbalesetet a neves cheshire-i zenei fesztivál felé vezető úton, amelyre minden év augusztusában kerül sor. Édesanyja, a most 60 éves Lesley lánya 15 évvel ezelőtti tragikus halála után szívszaggató módon emlékezett vissza lányára.

Lesley így fogalmazott:

 

A világ teljesen más helynek tűnik nélküle, ugyanakkor olyan, mintha csak percekkel ezelőtt hallottam volna Dominique nevetését. Az emberek olyan gyorsan gyűlölködnek. A világ tele van vele. Ez teljesen az ellenkezője annak, amilyen Dom volt. Hitei szerint élt, és csak segíteni akart az embereken. Soha nem vette magát túl komolyan, de voltak álmai. Soha nem ítélt el senkit, ezért volt olyan sok barátja.

 

 

Az édesanya egy egészen intim pillanatot is megosztott, a lányával folytatott utolsó beszélgetést. 

 

Az autó sofőrje 10:30 körül érkezett meg, emlékszem rá, mintha egy videó lenne a fejemben, felajánlottam, hogy elkísérem őket, de ő tréfásan azt válaszolta, hogy "tudod, hogy szeretlek, anya, de nem kell." Utolsó szavai az voltak, hogy „szeretlek milliószor".

 

- idézi a még 15 év után is gyászoló anyukát a DailyStar.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek