Sziget

Kocsma nyílt a benzinkúton, itt alapoznak a Szigetre menet

Létrehozva: 2024.08.09.

A kútoszlopokat letakarták, a tankoló autók helyét pedig sörpadok és hatalmas tömeg vette át. A Szigetre igyekvők első állomása ez lett, a benzinkút, hiszen a hév és a bejárat között nagyszerű lehetőséget biztosít az alapozásra.

Rá sem lehet ismerni a Mozaik utca környékére. Az autók teljesen ki lettek tiltva, kordonok jelzik az útvonalat egészen a K-hídig, hogy a részvevők el ne tévedjenek. Útközben dohánybolt és egy benzinkút szolgál feltöltődésül. De a kút nem a hagyományos értelemben, hiszen a funkciója teljesen átalakult a Sziget idejére. Nem autósokat várnak, hanem szomjas bulizni vágyókat. 

A Sziget felé az első állomás a benzinkút / Fotó: Mate Krisztian

A kútfők le lettek takarva, a betonplaccon pedig asztalok és sörpadok kaptak helyet. Zene, csapolt sör, hot dog és persze röviditalok. Minden adott egy jó buli előtti alapozásra. A fiatalok körében nagyon népszerű lett a hely, mivel az árak jóval olcsóbbak, mint a Szigeten.

Lüszi nagyon menő dolognak tartja ezt a benzinkutat / Fotó:Bors

A fiatalok körében nagyon népszerű hely a benzinkút. Lüszi is nagyon menő dolognak tartja ezt a helyet és a barátaival azon gondolkodott, hogy a kút megduplázza az éves bevételét ez alatt az egy hét alatt.

Nagyon jó itt a hangulat, nagyszerű ötlet volt, hogy a rendezvény idejére is hasznosították a kutat. Minden nap itt kezdődik számunkra a fesztivál

- mondja lelkesen István, aki a Sziget minden napját itt indítja.

A vidám asztaltársaság Angliából érkezett / Fotó: Bors

Budapest jelenleg legnépszerűbb töltőállomására a világ minden tájáról érkeznek a vendégek, de benzin helyett sörrel, kólával és röviditalokkal tankolnak fel.

Budapest jelenleg leglátogatottabb töltőállomás a Mozaik utcai / Fotó: Máté Krisztián

Peter Dániából érkezett a fesztiválra, de még a Sziget bejáratáig sem jutott el, mert leragadt a jó hangulatú benzinkúton, ahol a barátaival készül az esti koncertekre. Nagyon kreatív ötletnek tartja, hogy ilyen formában is hasznosították a töltőállomást a fesztivál idejére.

Suzanne  szerint is nagyszerű a hangulat a rögtönzött kocsmában / Fotó: Bors

A fiatalok többsége örülne neki, ha nem csak a Sziget idejére maradna kocsma a benzinkút, szívesen jönnének ide a fesztivál végeztével is - persze abban az esetben, ha marad a kínálat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek