Tragédia

Újabb szívszorító részletek az M3-as balesetről - friss házas volt az elhunyt kismama

Létrehozva: 2024.08.18.

Módosítva: 2024.08.18.

A Bors úgy tudja, hogy 31. hetes magzatával együtt halt meg a kismama, amikor vasárnap hajnalban, 1 óra 40 perc körül a Nyíregyháza felé tartó gépjárművüknek nekihajtott egy másik autó Mezőkövesd közelében.

Mint arról a Bors is beszámolt, rettenetes baleset történt augusztus 18-án vasárnap hajnalban, 1 óra 40 perc körül az M3-as autópályán, Mezőkövesd közelében. Nyíregyháza felé haladva két autó összeütközött, a 125. kilométerszelvénynél. A kismama a felborult kocsiban vesztette életét, szíve alatt 31 hetes magzatával.

A Hondában ült a kismama. Fotó: Mezőkövesd Képekben/V.Á.

A Honda a külső sávban haladt, amikor hátulról egy ukrán autó beléjük hajtott. A Balesetinfo információi szerint az ukrán Mercedes Sprinter kisbusz sofőrje elaludt, ezért ütközött neki az előtte haladónak. A Honda Jazz az ütés következtében megpördült, először a külső, majd a belső szalagkorlátnak csapódott és olyan szerencsétlenül állt meg a belső sávban keresztben, hogy az éppen érkező, osztrák rendszámú Ford Transit eltalálta a Honda jobboldalát, ami felborult. A rendőrség közlése szerint az autókban utazó két-két személy mindegyike megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen elhunyt. 

A Bors információi szerint a Hondában egy húszas éveiben járó pár ült. Megtudtuk: a baleset halálos áldozata valóban állapotos volt, méghozzá a harmadik trimeszterben járt, a 31. hétben. A fiatal pár tavaly házasodott össze, nagyon szerették egymást és boldogan várták a babájukat. Valószínűleg hazafelé tarthattak. Bár a feleség gyöngyösi volt, a házasságkötés óta a férjével Miskolcon éltek. A családot összetörte a váratlan tragédia. Egyelőre a férj is válságos állapotban van, őt a helyszínről kórházba szállították, életéért még küzdenek. 

A Mezőkövesd Képekben Facebook-oldal úgy tudja, a túloldalon is baleset történt, amikor egy bámészkodó román rendszámú autósba ütközött a mögötte haladó.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek